SNUDDE RYGGEN TIL: Ayberk (2) var først klar for å leke med Frp-lederen, men plutselig ble det litt skummelt.

Skummelt å møte Siv på Kolbotn

Men andre var mer interesserte i å prate med Frp-lederen da valgkampen satte inn spurten lørdag.

Publisert

Selv om lørdagen var regnfull, var det full valgkamp inne på Kolbotn torg. Vår tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik sto på standen til KrF. Hos Høyre var både nåværende ordfører Thomas Sjøvold, varaordfører Kjell G. Pettersen og tidligere ordfører Sylvi Graham på plass. 

Mest oppmerksomhet fikk likevel standen til Fremskrittspartiet da finansminister og Frp-leder Siv Jensen dukket opp. To år gamle Ayberk lekte først litt med partiballongen, men plutselig ble det veldig skummelt med den profilete Frp-lederen. 

Spurten

Siv Jensen tok seg god tid til både selfies og møter med potensielle velgere på Kolbotn Torg. 

– Ja, nå har vi satt inn spurten. Jeg var på partilederdebatt i Trondheim fredag kveld. Da vi landet på Gardermoen lørdag formiddag gikk turen til både Lillestrøm og Nittedal, før jeg nå har en halvtime her på Kolbotn. Det blir nok en tur til Oslo også, før jeg roer ned. Jeg skal innrømme at jeg kjenner kjøret litt nå, sier Siv Jensen, mens vi går gjennom vårt lokale kjøpesenter. 

Frp-lederen kom for å møte velgere, og ikke minst snakke med de lokale poltikerne. Ordførerkandidat Knut Tønnes Steenersen fra Langhus og Oppegårds Jarle Ørnebo er sentrale i partiet, og på lista har de også fått med Per Ulv Haukeland, mannen som i år har stått bak både branntårnet i Grønliåsen, og sist den spektakulære Trollstolen i Rådhusparken. 

– Strålende initiativ

Stolen ble satt opp anonymt med et politisk budskap. Haukeland avslørte etter kort tid overfor Oppegård Avis at det var han som var mannen bak stuntet. 

VED STOLEN: Siv Jensen fikk også se Trollstolen til Per Ulv Haukeland. Branntårn-byggeren bygde stolen og satte den i Rådhusparken midt i valgkampen.

PS! Saken fortsetter under bildet!


– Så fantastisk flott. Strålende initiativ, utbryter Siv Jensen når hun får se byggverket i Rådhusparken. 

Per Ulv Haukeland sier han aldri hadde forestilt at seg at branntårn og stol skulle føre til at han noen måneder sto i samtale med Siv Jensen. 

– Jeg engasjerte meg i politikken fordi jeg har lyst til å gjøre noe mer enn bare sitte på Facebook å si meningen min. Jeg har mye til felles med de andre partiene også, men Fremskrittspartiet er det som står meg nærmest. 

Per Ulv Haukeland sier at når han engasjerer seg i noe, så er det bånn gass. 

– Sånn var det med branntårnet, og slik gikk det da jeg startet prosjektet med stolen også. Da er det ekstra stor stas med alle strålende tilbakemeldinger. Nå vet jeg at brudepar bruker trollstolen som fotokulissse, og i dag kom Siv Jensen og ville se på den også. 

– Gjør det!

PARTIFELLER: Siv Jensen tok seg god tid til å prat med Per Ulv Haukeland, og hun fikk historien bak både branntårnet og trollstolen.

Haukeland har en oppfordring til alle som sitter inne med gode ideer. 

PS! Saken fortsetter under bildet!


– Har du en drøm om å få til noe? GJør det! 

Siv Jensen smiler når hun får spørsmål om Per Ulv Haukeland er en typisk Frp-er. 

– Det finnes ingen oppskrift på et typisk Fremskrittsparti-medlem. Hos oss finner du folk fra alle samfunnslag, med forskjellige interesser og ståsted. Akkurat som folk flest. Samtidig er det imponerende å høre historien om hvordan Per har fått til det han har gjort, sier Siv Jensen. 

Powered by Labrador CMS