Politiaksjon på Sofiemyr

SØKER MED HUND: Politiet leter etter spor i og rundt en bolig i Holbergs vei. NB! Bilen på bildet har ikke noe med saken å gjøre.

– En person er pågrepet

Torsdag formiddag var det mye politi i området rundt Sofiemyr skole i forbindelse med en straffesak fra Romerike. En person er nå pågrepet, ifølge politiet.

Publisert

SISTE: Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas,  sier til Oppegård Avis at en person er pågrepet. Nå søker politiet etter spor i og rundt en bolig i Holbergs vei. Søkshunder er ankommet stedet.

Politiet bekrefter at det dreier seg om en pågående kriminalsak fra Romerike i forrige uke, uten å konkretisere dette overfor pressen.

NB: Saken fortsetter under bildet.

– Fare for bevisforspillelse

INNSATSLEDER: Politiets innsatsleder Ove Juelsen bekrefter at en person er pågrepet. NB: Bilen på bildet har ingenting med saken å gjøre. Foto: Sigbjørn Vedeld.

Politiet er i en tidlig fase av etterforskningen og kan ikke kommentere saken ennå, ifølge politiadvokat Mette Eriksen ved Lillestrøm politistasjon.

– Det er fare for bevisforspillelse. Vi kan ikke kommentere saken ennå, sier hun til Oppegård Avis.

NB: Saken fortsetter under bildet.

POLITIAKSJON: Politiet er på plass i Holbergs vei på Sofiemyr. En person er pågrepet. NB! Bilen på bildet har ingenting med saken å gjøre.

Startet ved 11-tiden

På bakgrunn av tips politiet mottok, rykket politistyrker i dag ved 11-tiden ut til krysset Holbergs vei/Sønsterudveien, rett ved Kolbotn Bil/boligblokken "Danskebåten".

De rykket raskt videre oppover, mot en adresse nærmere Sofiemyr skole.

POLITI: Politiet sier det ikke er grunn til bekymring for naboer.

Vår reporter på stedet, Yana Stubberudlien, leverte følgende rapport fra stedet:

– Politiet sier dette dreier seg om en kriminalsak. Politiet prøver nå å sikre bevis og sier de er i ferd med å gå til pågripelse av én eller flere personer. Dette skal etter det vi erfarer skje på to adresser i nabolaget, forteller Stubberudlien.

– Politiet ønsker derimot ikke å gå i detalj på hvor mange personer som er involvert og hva det dreier seg om. 

Oppegård Avis har mottatt flere meldinger fra bekymrede foreldre med barn på Sofiemyr skole, men politiet avkrefter at det er grunn til bekymring.

Innsatsleder i Øst Politidistrikt Ole Juelsen sier at det ikke er grunn til bekymring.

– Det er ikke grunn til å være redd for publikum og det er trygt for alle i nabolaget, understreker Juelsen.

Powered by Labrador CMS