MYE SOM SKJEDDE: Det var en aktiv helg for politiet, mildt sagt.

Innbrudd, biltyveri, brann og skutt mann

En aktiv helg for lokalpolitiet, mildt sagt. Sjekk helgens politilogg!

Publisert

Denne helgen har mildt sagt vært aktiv og arbeidsoppgavene har vært mange og varierte for lokalpolitiet.

Vi starter som vanlig politilogg-runden med hendelser i Oppegård.

Falsk alarm og biltyveri

Vi starter i Skiveien på Kolbotn, hvor politiet rykket ut etter å ha fått inn en melding om et pågående innbrudd ved 16.40-tiden den 21. januar.

Det viste seg å være falsk alarm, heldigvis.

Ved 08-tiden søndag den 22. januar kom det inn melding om et biltyveri. Politiet etterlyste en sort Mersedes Benz E-klasse 2016-modell, som ble meldt stjålet fra et felles garasjeanlegg. En times tid senere ble det meldt at bileieren hadde kommet over bilen sin. Den hadde rett og slett ikke vært sjålet likevel.

Skutt i foten

Ved 01-tiden meldte politiet om at de hadde rykket ut til Nesodden etter en skuddhendelse.

En mann ble skutt i foten, men ble heldigvis ikke alvorlig skadet.

En mann ble pågrepet og avhørt, og det ble tatt beslag i et våpen. Det er satt i gang etterforskning rundt omstendighetene i forbindelse med hendelsen.

En del rus og bråk

Helg betyr som vanlig festligheter, og det er ikke alle som holder like bra kontroll på rusinntaket eller klarer å beholde roen.

Ved 01.40-tiden natt til lørdag den 21. desember rykket politiet ut til Jams i Askim, etter at det kom melding om at en guttegjeng laget bråk og knuste glass på stedet.

Guttene var borte da politiet kom frem til stedet.

En guttegjeng var også ute og laget ståk ved 11.30-tiden lørdag den 21. januar, nærmere bestemt i Liaveien i Ås. Guttegjengen hadde tent på en søppelkasse og stukket fra stedet. Brannen ble slukket av en årvåken huseier.

Det var også en hendelse av lignende sort i Ski sentrum ved 16-25-tidemn på den 21. januar. Noen hadde begått skadeverk på en bil i løpet av lørdags ettermiddagen. Bilen var blitt sprayet eller tagget ned. Saken ble anmeldt.

Den siste kombinerte rus- og bråk-hendelsen skjedde i Ski sentrum, hvor politiet rett før klokken 19.00 lørdag kveld den 21. januar fikk melding om amper stemning ved en drosjeholdeplass.

Politiet var raskt på stedet, men så ingen tegn til slåssing eller lignende.  Politiet ble på stedet til folket hadde reist.

Ting skjedde i trafikken også.

Det skjedde også ting i trafikken i distriktet vært denne helgen.

Ved 03-tiden natt til lørdag taket en bil mellom Knapstad og Tomter.

Det var kun bilfører, en dame, ombord i bilen. Hun kom seg uskadet fra ulykken. Omstendighetene er foreløpig ukjent.

Ved 16-20-tiden den 21. januar kjørte en bil av veien ved en rundkjøring på fylkesvei 128 mellom Spydeberg og ASkim. Det var glatt på stedet, men heldigvis ble det ikke annet enn materielle skader på bilen.

Den 22. januar kjørte en bil av veien i Enebakkveien i Tomter. Føreren klaget på smerter i brystet etter ulykken. Vedkommende var alene i bilen da det skjedde.

Det var også en ulykke på E6 rett før Follotunnelen ved 06-30-tiden den 22. januar.  Også her var det snakk om en singelulykke. En bil endte opp på en fjellhylle flere meter over bakken.  Bilbergingen ble foretatt med kranbil, og bilen ble løftet ned fra fjellhyllen. Fire personer satt i bilen da ulykken skjedde, men ingen ble skadet.

Powered by Labrador CMS