MANGFOLD: Politiet får meldinger om så mangt og bare det siste døgnet har det sprikt fra ugler i pipen, til ruspåvirkede sjåfører.
MANGFOLD: Politiet får meldinger om så mangt og bare det siste døgnet har det sprikt fra ugler i pipen, til ruspåvirkede sjåfører.

Ungdomsbråk og ugler i pipen

Det siste døgnet har politiet måtte forholde seg både til trøblete ungdommer og en "husokkuperende"ugle. Les hva mer som har skjedd i distriktet vårt.

Publisert

Påkjørsel

Politiet måtte rykke ut til et trafikkuhell på Korsegården i Ås, tirsdag 14. mars i 16.00-tiden. En Kvinne i 50-årene ble kjørt til Ahus for sjekk og kontroll, etter å ha blitt påkjørt bakfra av en mann i 20-årene. 

– Det var en påkjørsel bakfra. Det blir en videre oppfølging med en trafikksak, og videre etterforskning. Det vil bli innkalt til et avhør for alle parter for å forklare hendelsesforløpet, sier operasjonsleder i øst politidistrikt, Rune Persen.

Les også: Utenlandsk mann "tok over" hytte på Kolbotn

Ugle i pipen

I Ski tirsdag 14. mars i 19.00-tiden, fikk en boligeier en litt uvanlig gjest. En ugle som ikke skjønte at den hører hjemme i mosen, tok bolig i en pipe. Politiet fikk melding om den uvanlige husokkupanten og brannvesenet og viltnemnden bisto for å få uglen ut.

– Pipen står og uglen er reddet, opplyser Persen.  

Utagerende ungdom

Tirsdag 14.mars i 21.00 tiden måtte politiet ut å roe ned en gjeng med ungdommer som kranglet i Ås sentrum. 

– Det var utagerende ungdom i 17-årsalderen som har kranglet på stedet med hverandre. Det ble sendt ut en enhet fra politiet som har pratet med partene og roet ned gemyttene, og det har ikke blitt noen skader, sier Persen.

Selv om det er mye snakk om "beefing" fenomenet, mistenker ikke politiet at dette var en planlagt slåsskamp slik som "beefing" går ut på.

– Det er ikke noe som tyder på det, men det har jo blitt et lite fenomen i distriktet og vi følger nøye med på det. Denne gangen var det ikke ikke noe som tydet på en sammenheng, sier Persen. 

Les også: Advarer mot alvorlig voldstrend blant lokal ungdom

Kjørte i marihuanarus

I Drøbak natt til onsdag 15. mars, i 00.30-tiden, stoppet politiet en bil med mistanke om ruspåvirket kjøring. En lokal kar i 30-årene viste seg å være påvirket og det ble funnet narkotika i bilen.

– En patrulje stopper en bil og vi får mistanke om at føreren er ruspåvirket. Han ble tatt med på legevakten og i den forbindelse ble det også funnet marihuana, og da blir det opprettet sak og videre etterforskning, sier Persen.

Powered by Labrador CMS