KLARE FOR TV-AKSJON: – Åpne lommebøkene og støtt årets TV-aksjon, er oppfordringen fra ordfører Thomas Sjøvold (t.v.), Marte Johanne Bjerke Lie, samt leder Wencke Haugeng og nestleder Dag Johnsrud i Oppegård Røde Kors.

Støtt årets TV-aksjon!

Det er Røde Kors som får pengene fra årets aksjon. Gi så det monner den 23. oktober!

Publisert

Nok en gang er det klart for TV-aksjon, og når bøssene går fra dør til dør den 23. oktober, går pengene til Røde Kors.

Bli bøssebærer! Les mer på Oppegård kommunes hjemmesider. Trykk her!

Livsviktige penger

TV-aksjonen skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.  Pengene som kommer inn går til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras.

- Ti prosent av pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge, forteller leder av Oppegård Røde Kors, Wenche Haugeng til Oppegård kommunes hjemmesider

– Gi så det monner

Målet er at alle av de rundt 11.000 husstandene i skal få besøk av en bøssebærer søndag 23. oktober mellom klokken 6.00-18.00.

-– Da gjelder det å ha kontantene klare. Er du ikke hjemme er nytt av året at du kan Vippse penger direkte, oppfordrer ordfører Thomas Sjøvold. 

Ordførerens mål er at Oppegårds befolkning gir mer penger i år enn i fjor, og gjerne at vi blir Follos beste kommune på giversiden. Jeg satser også på at vårt lokale næringsliv bidrar med mye penger, og spesielt på næringslivstafetten den 20. oktober. 

Klikk her for å se Røde Kors sin film om TV-aksjonen 2016!

Du finner mer informasjon om TV-aksjonen på blimed.no

Powered by Labrador CMS