BLE SYK: Simen Bondevik ble akutt syk søndag og ble kjørt til sykehus. Han er nå skrevet ut og på bedringens vei.

Bondevik hastet til sykehus

Dramatisk da Simen Bondevik plutselig besvimte, fikk pustevansker og smerter i brystet. Nå takker han helsevesenet.

Publisert

Informasjonen under har, Simen Bondevik selv publisert på sin egen Facebook-side, og det er gjengitt i forståelse med kommunestyrerepresentanten (KrF):

"I forgårs ble det dramatisk da jeg plutselig besvimte, fikk pustevansker og smerter i brystet. Jeg ble hentet av ambulanse og kjørt inn på Ullevål sykehus.

SYKEHUS: Bilde fra Ullevål sykehus. Vi bruker bildet med godkjennelse fra Bondevik. Foto: Privat.

Takket være vårt fantastiske helsevesen; ambulansen som hentet meg på få minutter, legene som undersøkte meg (grundig!) og sykepleierne som hjalp meg gjennom det - så gikk det bra.

Jeg er fremdeles i dårlig form, men skrevet ut fra sykehuset. Nå skal jeg fokusere på to ting: drikke vann og slappe av. Jeg ser frem til at kreftene kommer tilbake i kroppen og at jeg gradvis kan ta fatt på hverdagen igjen.

Til alle som savner eller venter på svar på henvendelser: Det vil fortsatt gå noen dager før jeg er særlig tilgjengelig.

Tusen takk for alle varme tanker og gode ord i noen tøffe timer. Jeg er takknemlig for at det gikk bra, denne gangen også."

På bedringens vei

Da Oppegård Avis var i kontakt med Bondevik tirsdag formiddag med spørsmål om tillatelse til å gjengi informasjonen, skrev han følgende:

– Det er ok. Kreftene kommer gradvis tilbake. 

Powered by Labrador CMS