FULLT FRES: Barn og voksne i Slåbråten barnehage leverte en fantastisk forestilling, godt hjulpet av kreative foreldre.

Helt topp på havets bunn

Barn og voksne i Slåbråten barnehage leverte en fantastisk musikalsk feiring, inspirert av musikkeventyret «På havets bunn».

Publisert Sist oppdatert

I januar og februar har Slåbråten barnehage i Oppegård hatt et spennende og kreativt prosjekt gående. Under temaet «På havets bunn», inspirert av et musikkeventyr av Gunnhild Anna Barsleth, har det vært formidlet fortellinger, sang, dans og enorme mengder moro på de ulike avdelingene.

15. mars kulminerte det i en helt fantastisk temafest hvor hele barnehagen var pyntet i et sjøunivers og hvor barna kom utkledd som noe fra boka.

NB: Saken fortsetter under bildene.

Fantastisk kreativitet

Dere får bare unnskylde mangel på objektivitet fra undertegnede, men dette er noe av det morsomste jeg har overvært. Og enkelte av dere mange fantastisk, kreative foreldre får bare unnskylde meg for at vi ikke kan bruke samtlige bilder i denne saken, for her hadde kreativiteten virkelig fått utløp.

Vi MÅ imidlertid få slå et slag for han lille tassen som kom utkledd som gul ubåt, han med det geniale dykkerkostymet, det fantastiske skilpadde-kostymet og den knalltøffe jenta som var den eneste turte å kle seg ut som den slemme Medusa. Hun er tross alt så skummel at man blir til stein bare ved å se på henne.

Wow!

I tillegg la vi merke til både vanlig krabbe, brasiliansk krabbe, havfruer, sjøanemoner, haier og jeg vet nesten ikke hva.

Da vi var på besøk var rommene fylt med musikk, dans, spennende historier og mye latter. Vi ble rett og slett vitne til en fantastisk feiring av vennskap og kreativitet, spennende og kyndig ledet av flinke voksne. Wow, alle i Slåbråten barnehage. Wow!

Powered by Labrador CMS