MOOD KOMMER: Robert Mood er en av foredragsholderne på Toppenhaug seniorsenter i vinter.
MOOD KOMMER: Robert Mood er en av foredragsholderne på Toppenhaug seniorsenter i vinter.

Topp på Toppenhaug

Gjengen på Toppenhaug seniorsenter har virkelig skutt noen gullfugler på foredragsfronten.

Publisert Sist oppdatert

Toppenhaug seniorsenter er et sted med mye bra aktivitet. De neste ukene er intet unntak, spesielt ikke på foredragsfronten.

– Vi har lenge lett etter en fagperson som kunne fortelle oss om kjernekraft som en potensiell energikilde for Norge også. Det har vi virkelig lykkes med: Brit Salbu er en av de mest erfarne og kunnskapsrike innen dette feltet, gløder Ragnar Dahl.

Dette foredraget holdes 11. januar og for øvrig er følgende onsdagsforedrag avtalt:

18. januar kommer Robert Mood tilbake til Toppenhaug for å oppdatere oss på den aktuelle forsvarspolitiske situasjonen i Europa.

25. januar kommer Tom Granquist. Hans foredrag har tittelen. «Samferdsel i Osloregionen - Et tilbakeblikk og noen tanker om framtiden». Samferdselssektoren er et ofte diskutert tema i vårt område og Tom Granquist har i mange år hatt førstehånds innsyn i denne problematikken.

1. februar kommer Geir Gamborg-Nielsen. Han vil ta for seg et tema som kanskje noen hver av oss har blitt «utsatt for» og som definitivt er et samfunnsproblem – nemlig arbeidskriminalitet.

8. februar kommer tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal. Foredraget hans har tittelen: "Mitt liv i norsk og internasjonal fotball". Per har vært mangeårig styremedlem i UEFA og i FIFA, så det er jo fristende å spørre han litt om det da avsluttede VM i fotball.

Foredragene er gratis og starter klokken 16.00.

Powered by Labrador CMS