Søker rektor - mangler skole

Nå søker idrettsungdomsskolen Wang Ung Follo etter sin første rektor. Men skolebygg har de fortsatt ikke.

Publisert Sist oppdatert

Siden 2017 har WANG Ung Follo vært på jakt etter egnede lokaler (skolebygg og idrettsflater på 1250-1500 kvadratmeter) til en privat ungdomsskole rettet mot idrett og aktivitet. Jakten pågår fortsatt.

Nå har imidlertid skolen startet en annen jakt, nemlig etter sin første rektor.

Denne uken ble Finn-annonsen publisert med overskriften «Vil du lede en skole med motiverte og idrettsinteresserte ungdommer?»

LESTE DU DENNE?:

Tiden renner ut

Og det er det sikkert mange som kan tenke seg. Det er bare ett problem. Skolen har fortsatt ikke fått tak i et egnet skolebygg.

Nå sier daglig leder i Wang Ung Follo og toppidrettssjef i Wang, Håvard R. F. Johansen, at tiden begynner å renne ut.

– Vi har ikke signert en leieavtale med Solon Eiendom ennå, og vi er fortsatt i dialog hver eneste dag med både Solon Eiendom og kommunen, men siden tiden begynner å renne ut, er vi nødt til å gjøre ting parallelt, sier Håvard R. F. Johansen, om hvorfor WANG Ung nå har lyst ut rektor-stillingen for den nye ungdomsskolen på Sofiemyr.

Optimistisk

Han legger til at han fortsatt er optimistisk, men samtidig påpeker han følgende:

– Det kan hende at beslutningen kommer neste uke eller om to uker, men om vi ikke bestemmer oss for å starte skolen til høsten, vil vi heller ikke ha behov for rektoren.

Som vi skrev tidligere i uken er WANG Ung Follo fortsatt i dialog med Solon Eiendom og kommunen.

– Vi er fortsatt i dialog og prøver å løse ulike utfordringer, blant annet når det gjelder bruk av kommunale treningsfasiliteter i Sofiemyrhallen i forbindelse med undervisningen hos oss. Vi trenger mer halltid i Sofiemyrhallen enn det som er skissert tilgjengelig for oss. Vi jobber mye med saken og skal blant annet ha et internt møte i morgen (torsdag 4. november), sier han.

Powered by Labrador CMS