FOLK I OPPEGÅRD: Noen syns Oavis.no er bedre enn ØB, men abonnerer ikke, noen abonnerer av og til og andre abonnerer ikke i det hele tatt.

Vil ha enda mindre om Ski på Oavis.no!

Se hva folk svarer når vi spør om de abonnerer på oss eller ikke.

Publisert Sist oppdatert

I ukens fem på gata har vi spurt folk mellom hyllene på Mega om de abonnerer på Oppegård Avis. Vi har også spurt de som ikke abonnerer om hva som skal til for å friste de over til oss.

Mens en vil ha mindre om Ski, mener en annet at prisen er for høy og en tredje synes Oppegård Avis er best, men abonnerer likevel på Østlandets Blad.

Her er ukas flotte 5 på gata:

Håvard Kvinnesland (46), Sofiemyr:

Jeg leser oavis.no av og til. Jeg leser det når jeg kommer over det. Jeg synes det er interessant med lokalstoff, men ikke nok til at jeg vil abonnere. Det er mulig at det er fordi jeg er fra et annet sted i landet. Jeg pleide å lese papiravisen, da var det litt enklere å lese nyhetene deres.

Else-Marie Blokkum (61), Kolbotn:

– Jeg leser stadig oavis.no, men jeg abonnerer ikke. Jeg leser en del av gratis-sakene og synes de er fine. Jeg synes avisen har mye godt innhold, men for at jeg skal kjøpe abonnement må nok sakene være enda mer rettet mot gamle Oppegård, og mindre om Ski.

Erik Kaisen (41), Solbråtan:

– Ja det gjør jeg. Det varierer litt når jeg abonnerer, men spesielt nå som det har vært valgkamp, har jeg valgt å abonnere. Jeg liker å lese lokalnyheter, og vi får mye nyttig stoff som ikke kommer i andre aviser.

Aili Berg (34), Kolbotn:

– Jeg abonnerer innimellom. Jeg pleier å ta en måned her og der dersom jeg ser noen saker som jeg synes er ekstra interessante. Jeg synes det er veldig greit at man har mulighet til å abonnere av og til, når man skulle ønske det. Jeg vet at jeg får gode saker, som er relevante for lokalsamfunnet. For at jeg skal kjøpe årsabonnement må det nok være en litt lavere pris. 

Knut Ballangrud (66), Kolbotn:

– Jeg har for øyeblikket ikke abonnement på oavis.no. Det er rett og slett fordi jeg ville ha direktefotball, så da ble det ØB. Men, nå som fotballsesongen er over, så bytter jeg nok til Oavis, for jeg synes generelt at det er en bedre avis, med flere saker, som er relevant for meg.

Powered by Labrador CMS