FEM FLOTTE: Disse damene var sporty og stilte opp i denne ukens 5 på gata.

– Har du kontroll på om mannen din trader aksjer?

Tidsriktig spørsmål i denne ukens 5 på gata.

Publisert Sist oppdatert

Det er tydeligvis ikke alltid så enkelt å holde styr på hva mannen driver med på hjemmekontor...

Vi har - med en stooor porsjon glimt i øyet - spurt fem flotte kvinner i Oppegård om de også har en mann som trader aksjer.

Guri Bergersen (65), Kolbotn: 

– Nei, det gjør han ikke, han burde kanskje ha gjort det, men ingen av oss gjør det. Det kan jo være lurt å følge med litt ekstra, det er spennende. Men er du politiker bør du nok være ekstra forsiktig med hva slags aksjehandel du driver med.

Elise Furebotn (31), Kolbotn: 

– Nei det gjør han ikke, og det gjør ikke jeg heller. Jeg kan rett og slett for lite om det, og da er det vanskelig å skulle begynne med det.

Hanna Bjørkem (24), Tårnåsen: 

– Ja det gjør han. Han har gjort det i kanskje ett til to år. Jeg kan ikke så veldig mye om det, men jeg synes investering er spennende. Så kanskje det er noe jeg selv vil drive med i fremtiden. Jeg har ikke satt meg så mye inn i hva slags aksjer han trader, hadde jeg vært politiker derimot, hadde jeg kanskje det.

Ina Albrigtsen (59), Sofiemyr: 

– Ja, han invester litt i aksjefond osv. Jeg kan ikke all verdens om aksjer og liknende, men han jobber med investering, så da er det helt greit at han tar seg av det. Likevel så følger det jo med strenge regler når man jobber med det. Og jeg synes spesielt at reglene for politikere bør være strenge og klare.

Tove Arstad (70), Vestby 

– Han hadde nok ikke gjort det. Verken jeg eller han har hatt noe stor interesse for trading. Jeg forstår likevel at folk vil drive med det, det er veldig spennende. Men disse aksjesakene med politikerene er helt forkastelige.

Powered by Labrador CMS