5 PÅ GREVERUD: Disse fem møtte vår journalist på Greverud og svarte på vårt spørsmål om Halloween.
5 PÅ GREVERUD: Disse fem møtte vår journalist på Greverud og svarte på vårt spørsmål om Halloween.

Noen av disse har skumle planer

Høytiden Halloween nærmer seg. Noen skal skremme vettet av hverandre, en skal kanskje kle seg ut som Lars Monsen (!), mens andre sitter klar med godteskålen.

Publisert Sist oppdatert

Lik det eller ikke, Halloween har fått fotfeste i Norge. Det betyr at det i løpet av denne uken vil tasse horder med skumle «småtroll» rundt i diverse nabolag, på jakt etter godteri. Ja, og så er det vel kanskje noen foreldre der ute som skal ut på lystig lag nærmere helgen?

Uansett. Vi har spurt folk på gata hvilke planer de har for Halloween.

Ebba Sporstøl (78), Greverud: 

– Jeg skal ha godteskålen klar når barnebarnet mitt og vennene hans kommer på døren. De skal ha Halloween-fest, før de drar videre for å gå «knask eller knep». Vi har faktisk nettopp handlet inn godteri. Jeg tror det blir en koselig kveld.

Stig Nilsen (47), Greverud: 

– Jeg skal følge barna rundt i området fra Østli skole. Barna samles først på skolen til en liten Halloweenfest med klassen, før de går rundt i området på «Knask eller knep». Det er en hyggelig feiring, særlig når man har barn.

Christian Haksø (53) Greverud: 

– I år har jeg ikke noe særlig planer for Halloween. Jeg vil nok ha litt godteri på lur, men det er nok det. Tidligere da barna var yngre fulgte vi dem da de gikk «knask eller knep», men jeg kan liksom ikke dukke opp med en 23-åring på døra nå. Halloween er en morsom feiring for de minste, og det tenker jeg at er hyggelig. Noen dager er for barna, og noen er for voksne.

Berit Beckhaug (36), Greverud: 

– Vi skal følge barna i Halloween-bursdag, og gå «knask eller knep» etter det. Jeg tenkte kanskje å kle meg ut litt jeg og, men jeg har ikke bestemt meg for hva helt enda. Vi pleier å pynte hjemme med gresskar, edderkoppspinn, dødningshoder, osv, også har vi masse godteri klart. Jeg synes Halloween kan bli litt mye, men det er jo veldig gøy for barna.

Elias Sandnes (19), Oppegård: 

– Jeg skal på Halloweenfest med noen venner i helgen. Vi skal nok lage litt mat, pynte med halloweenpynt og bare ha det hyggelig. Alle gutta skal også kle seg ut. Jeg skal enten være pirat eller Lars Monsen. Halloween er en morsom feiring, både for barn og ungdom.

Powered by Labrador CMS