KVINTETT: Disse fem utgjør ukens 5 på gata-panel i Oppegård Avis.

Ble bussfast på Tårnåsen

Alle overlevde ukens ekstremvær, men en av disse måtte ta beina fatt da bussen stod bom fast i Valhallaveien.

Publisert

Kolbotn, Nordre Follo og Østlandet for øvrig er strengt tatt ikke bortskjemte når det gjelder ordentlig vær, og hver gang det kommer noe som ligner på noe unormalt på værfronten, så blir det gjerne kaos.

Så også denne uken, da et ekstremt godt meldt snøvær traff vårt distrikt. Kaoset var selvsagt totalt, så vi spør:

Har været gitt deg problemer denne uken?

Magnus Evensen (42), Kolbotn:

– Ja, jeg lot bilen stå og tok toget til jobb på grunn av isregn. Toget gikk heldigvis som det skulle i motsetning til bussene. Jeg har vært mer inne, for det har ikke akkurat vært fristende å være ute. 

Mette Henriksen (65), Kolbotn: 

– Ja, jeg har stått en del i bilkø. Likevel har jeg ikke tatt kollektiv transport. Det stoler jeg ikke på når været er som dette. Ellers synes jeg det har gått greit, men jeg synes snøværet kom litt for tidlig.

Bjørn Tore Lie (80), Holmlia: 

– Ja, jeg har unngått å kjøre enkelte steder pga usikkerhet knyttet til veier. Jeg har nettopp skiftet til vinterdekk, så det har gått fint å kjøre på veiene, men jeg liker likevel ikke å kjøre bil når det er skummelt føre.

Ingeborg Reid (16), Solbråtan: 

– Ja, jeg blitt mye forsinket denne uken på grunn av været. Da jeg skulle på håndballtrening her om dagen satt bilen seg fast i veikanten, så jeg kom for sent. Jeg kom også sent til skolen fordi bussen ble kansellert. Så nå har jeg lært å beregne god tid når været er som dette, og ikke minst kle meg godt.

Emma Dybsjord (19), Tårnåsen: 

– Ja. Den første dagen med snø kom overraskende. Jeg skulle ta bussen til jobb som vanlig også ser jeg at bussen har satt seg fast i bakken opp mot Tårnåsen. Alle på bussen måtte gå videre, inkludert meg. Så da måtte jeg gå til jobb i finværet.

Powered by Labrador CMS