– Det blir bra å få enda større variasjon

Spalten over alle spalter, 5 på gata. Hva synes folk om restauranttilbudet i gamle Oppegård?

Publisert

De siste månedene har det strømmet på med nyheter om ferske restauranttilbud. I tillegg til de flotte tilbyderne vi allerede har, som Gamle Tårnhuset, Kullebunden, Lenes Kafe, Oppegård sushi & wok etc, har Oppegård Avis skrevet flere saker om indisk satsning på Greverud, italiensk vinbar i sentrum og nylig slapp vi nyheten om at «Der Peppern Gror» etablerer seg midt i Kolbotn sentrum.

Det skulle med andre ord være noe for «en hver» smak. Folk på gata er i alle fall stort sett fornøyd, skal vi tro vår ferske sjekk.

Bastian Riise (18), Myrvoll:

– Jeg synes det kunne vært et bedre restauranttilbud i kommunen. Derfor er det er fint at det kommer litt nye spisesteder. Jeg synes det burde vært flere spisesteder for unge, og ikke bare sushi eller kebab. Den Italienske vinbaren som kommer, høres spennende ut, så den skal jeg teste.

Laura Karbauskyte (24), Greverud:

– Jeg har stort sett bare testet ut de asiatiske spisestedene her i Oppegård, men er veldig fornøyd med de. Jeg liker egentlig å spise på de fleste restauranter, alt fra pizza, sushi og kebab. Det kommer helt an på humøret.

Stian Stensen (40), Greverud:

– Jeg bruker ikke restauranttilbudene i kommunen så mye, men de gangene jeg spiser ute har jeg vært veldig fornøyd. Jeg synes vi har et relativt godt utvalg av forskjellige spisesteder, og det blir bra å få enda større variasjon når de nye restaurantene kommer.

Nordin Ouni (43), Greverud:

– Jeg synes vi har mange gode restauranter her, og det er veldig enkelt å få tak i god mat, uavhengig av hvor du bor i kommunen. Jeg er ikke særlig begeistret for de pizzasjappene vi har, så det blir deilig med en italiensk pizzarestaurant og vinbar.

Karin Øberg (74), Greverud:

– Jeg synes vi har et godt tilbud. Vi har mange fine kaféer. Jeg liker egentlig alle utestedene i kommunen, og pleier å dra på litt forskjellige spisesteder rundt om kring i Oppegård. Jeg er glad i indisk, og ble glad da jeg hørte at det kommer indisk restaurant hit.

Powered by Labrador CMS