KOMMER TO GANGER: Adam Douglas vant Stjjernekamp. Nå kommer han til Kolben, ikke bare en, men to ganger.
KOMMER TO GANGER: Adam Douglas vant Stjjernekamp. Nå kommer han til Kolben, ikke bare en, men to ganger.

Ekstrakonsert med Adam Douglas, og Øystein Sunde er supervikar

Folk får aldri nok kultur her i Oppegård, og nå blir det ekstrakonsert med Stjernekamp-vinneren, og Øystein Sunde stepper inn for Ingrid Bjørnov

Publisert

Kolben kulturhus var så vidt ferdig med nyttårskonsertene, før de første endringene i vårprogrammet oppsto.

For en uke siden sendte Ingrid Bjørnov ut en pressemelding og meldte at hun hadde fått en tilbakefall av kreft, og måtte avlyse sine to forestillinger i Kolben

Ekstrakonsert

I tillegg har publikum meldt stor interesse for konserten med Adam Douglas i april. Og nå blir det altså ekstrakonsert med den folkekjære artisten.

–  Det har vært utrolig stor rift om billettene, sier virksomhetsleder i Kolben kulturhus Lone Schrøder. Vi liker jo ikke å skuffe publikum, så vi skjønte fort at her måtte vi prøve å få til en ekstra forestilling. Heldigvis fikk vi det til!'

Les også: Ingrid Bjørn må avlyse konsertene i Kolben

Adam Douglas var vinner av fjorårets Stjernekamp, og har vært en særdeles ettertraktet artist etter seieren. Amerikaneren har raskt etablert seg som en av de aller ypperste soulstemmene i landet og denne våren legger han ut på en omfattende Norges-turné. Til kolben kommer han med fullt band den 5. og 6. april.

NB! Saken fortsetter under vidoen! Se Adam Douglas i aksjon!

Klikk play for å se video!

Folkekjær artist

Den alltid like populære Øystein Sunde erstatter Ingrid Bjørnov den 27. februar. Denne gangen blir det solo show, sju gitarer og en rekke morsomme historier.

– Vi er veldig glade over å få Øystein Sunde på programmet igjen, legger virksomhetslederen til. Sist gang han var her var forestillingen nesten utsolgt før programmet kom i postkassene. Så nå oppfordrer jeg folk til å være raskt ute!

Les også: Her er Kolbens vårprogram

ELSKET OG FOLKEKJÆR: Øystein Sunde stepper inn for Ingrid Bjørnov.
ELSKET OG FOLKEKJÆR: Øystein Sunde stepper inn for Ingrid Bjørnov.

Forestillingen er satt opp tirsdag 27. februar kl. 19.00.

Alle billetter til Ingrid Bjørnovs forestilling skal være tilbakebetalt. Skulle det likevel være noen som ikke har vært i kontakt med Kolben angående billetter til Bjørnovs forestilling, oppfordres de til å ta kontakt med kulturhusadministrasjonen raskt.

Powered by Labrador CMS