SLO ENGA: Kolbotn 2006 slo Vålerenga 3-2 på bortebane og sikret seg semifinaleplass i Adidas Cup.

Fosser videre i Adidas Cup

Gode dager for Kolbotn fotball. Nå er både 2005- og 2006-laget videre i Adidas Cup.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken har vært høydramatisk og nervepirrende for både 2005 og 2006-årgangen til Kolbotn Fotball. Adidas Cup er nemlig ikke noen spøk for de med tynnslitte nerver.

Når det gjelder det eldste Kolbotnlaget vant de 2-1 i sin åttendelsfinale mot Kløfta i en tett kamp på Langhus kunstgress onsdag kveld.

Laget er til vanlig å finne i 1. divisjon, hvor de for øyeblikket ligger rundt midt på tabellen, men med betydelig færre kamper enn tetlaget.

Cup er imidlertid cup, og nå venter et spennende kvartfinaleoppgjør for 16-åringene.

SLO KLØFTA: 2005-laget til Kolbotn er videre til kvartfinale i Adidas Cup, etter seier mot Kløfta.

Slo Enga

Når det gjelder 2006-laget, som noen kanskje husker fra denne ukes avis, var det Vålerenga som stod på motsatt banehalvdel i går. Det ble akkurat så tett og dramatisk som en kvartfinale skal være.

Da kampen tikket på full tid ledet Kolbotn 2-1 og var på vei mot semifinale. Så scoret hjemmelaget Vålerenga og trodde de hadde sikret ekstraomganger. Det hadde KIL-guttene lite lyst til og da hurtigtoget Paul Øyberg gikk ned for telling i feltet, pekte dommeren på straffemerket.

Iskalde Peter Degnes steg frem, siktet på det høyre hjørnet og sendte Kolbotn til himmels. Jubelscenene var ikke av det lavmælte slaget.

Nå venter sluttspill i Gjøvik for 15-åringene, hvor de fire beste lagene i årets turnering først møtes til to semifinaler, før det skal avgjøres hvem som er «Norges beste lag».

Vi ønsker begge lagene lykke til.

Powered by Labrador CMS