HOVEDSPONSOR: For AEKO-gruppen Andreas Wilsgård (t.v.) og Arne Erik Rønningen var det et naturlig valg å fortsette som hovedsponsor, noe som selvsagt gleder daglig leder Hege Frøyna stort.
HOVEDSPONSOR: For AEKO-gruppen Andreas Wilsgård (t.v.) og Arne Erik Rønningen var det et naturlig valg å fortsette som hovedsponsor, noe som selvsagt gleder daglig leder Hege Frøyna stort.

Fortsetter som hovedsponsor for idrettslaget

AEKO-gruppen går inn med sekssifret beløp til Oppegård idrettslag.

Publisert

I de siste fire årene har de lokale eiendomsutviklerne i AKEO Gruppen vært hovedsponsor for Oppegård idrettslag.

– Den opprinnelige avtalen ble tegnet for to pluss to år. Nå har vi tegnet en avtale for fire nye år, noe jeg synes er veldig stas, sier daglig leder i AEKO Gruppen, Arne Erik Rønningen.

Gode oppvekstvilkår

AEKO Gruppen går dermed inn med sekssifret beløp for å støtte idrettslaget i Oppegård syd.

– Vi gjør dette fordi vi har en filosofi om at vi bygger gode oppvekstvilkår. Da er det viktig for oss som lokal aktør å støtte idrettslagene der vi bygger. Det er ekstra hyggelig å gjøre dette nå i koronatiden. Å møtes sosialt er veldig fint, og å støtte idretten er den beste måten vi kan bidra. Derfor er vi hovedsponsor for både Oppegård IL og Kolbotn IL, sier Arne Erik Rønningen, som selv bor på Oppegård.

– Jeg er trener for to fotballag i idrettslag, sier Rønningen, mens kollega Andreas Wilsgård er i samme posisjon.

– Jeg er trener for Jenter 08, og har begge spilt fotball her da vi var små. Det fine med Oppegård idrettslag er at veldig mange idretter er inkludert. Vi støtter alle idrettene, alt fra ski til fotball, sier Andreas Wilsgård, som er daglig leder for AEKO Eiendomsutvikling.

Forutsigbar hverdag

Daglig leder Hege Frøyna er veldig glad for at AEKO Gruppen er med videre som hovedsponsor.

– Det har selvsagt mye å si rent økonomisk for oss, og det gir oss en mer forutsigbar hverdag. En hovedsponsor som AEKO er med på å holde kostnadene våre nede. I tillegg er AEKO Gruppen en ressurs vi kan sparre med når vi har bygningstekniske spørsmål.

Tidligere var det AEKO Eiendomsutvikling som var hovedsponsor. For to år siden startet den lokale suksessbedriften sin egen entreprenørvirksomhet i AEKO Entreprenør. Begge selskapene går inn under paraplyen til AEKO Gruppen.

Powered by Labrador CMS