LOKKEMAT: Slik ble godtroende oppegårdinger lurt til å skrive under på en støtte til partiet Alliansen.
LOKKEMAT: Slik ble godtroende oppegårdinger lurt til å skrive under på en støtte til partiet Alliansen.

Nei takk, Alliansen

Ukens leder handler om den skitne underskriftskampanjen til Hans Lysglimt Johansen.

Publisert Sist oppdatert

Jeg har med jevne mellomrom tatt til orde for at jeg hyller engasjement. Blant annet har jeg tidligere skrevet at det ikke er så viktig hva folk brenner for, så lenge de brenner for noe.

Det finnes unntak.

Lørdag fikk vi nok en gang tips om at den høyst tvilsomme politikeren Hans Lysglimt Johansen befant seg på Sofiemyr, for å drive valgkamp. Dessverre er det ikke første gang. Som alltid var det tilsynelatende kampen mot bompenger Alliansen-lederen ville ha folk til å skrive under på.

Det er minst ett problem med at den innvandringsfiendtlige provokatøren fikk stå mer eller mindre i fred utenfor Coop Extra og Biltema på Sofiemyr. For det første forfekter han en rekke ufyselige og inhumane holdninger. For det andre lurte han godtroende folk trill rundt.

«Underskrift mot bompenger» lyste mot folk som passerte standen hans. Hadde det bare vært så vel... Det er godt mulig Lysglimt Johansen er mot bompenger, men var du en av de som skrev under på denne kampanjen på lørdag, skrev du altså egentlig under på at denne meget omstridte mannen og hans lille klan av disipler, skal få stille til valg i vårt distrikt.

En gave til demokratiet, kalte han det selv. Verken Oppegård, Norge eller demokratiet trenger Alliansen eller intoleransen til Hans Lysglimt Johansen. Er det én mann jeg håper aldri får drive valgkamp i Oppegård igjen, så er det nettopp han.

Jeg oppfordrer nå folk i Oppegård til en real anti Lysglimt Johansen-dugnad. Ser du ham eller noen av partivennene hans drive lureri i Oppegård, så ring til oss i lokalavisen, de som eier grunnen han står på, eller til de som driver næringsvirksomhet der. Jeg har nemlig mine tvil om at Coop Extra eller Biltema på Sofiemyr ønsker å bli forbundet med fyren som mener at «Norge for nordmenn» ikke er rasistisk.

Uenig? Du skal selvsagt få lov å mene noe annet enn meg, men i dette tilfellet håper jeg i så fall du tråkker på Lego-klosser hver eneste gang du står opp fra senga den neste uka. Det får være en passe «straff» for å være så på villspor. Resten av døgnet ønsker jeg selvsagt både deg og alle andre alt godt.

Les saken vi lagde her:

Powered by Labrador CMS