HAR FÅTT EN OPPSVING: Fire snøfattige vintere har vært en prøvelse for Ingierkollen, men nå er det vind i seilene etter at Ludvig Daae la ut en melding på Facebook!

Fikk kjemperespons etter FB-innlegg - deler ut gratis heiskort!

Søndag får de første hundre som melder seg i billettluken på Ingierkollen slalåmsenter, og sier det magiske ordet, et gratis heiskort.

Publisert

Ludvig Daae mente besøket i Ingierkollen ikke var godt nok, og skrev det på Facebook. Resultatet: De første hundre som melder seg i luken søndag den 5. februar, får gratis heiskort.

Overveldet

Ludvig Daae er overveldet av responsen, etter at han la ut et innlegg på alpinsenterets Facebookside.

HAR FÅTT EN OPPSVING: Fire snøfattige vintere har vært en prøvelse for Ingierkollen, men nå er det vind i seilene etter at Ludvig Daae la ut en melding på Facebook!

– Det er så enkelt at om folk ønsker å ha et lokalt tilbud, så må de også bruke det.

– Når folk ser plen utenfor husveggen, så glemmer de at de er fine forhold for å stå på ski i Ingierkolleno g vi har hatt fine forhold i bakken, sier Daae.

Rekordtidlig åpning og kjemperespons på innlegg

I år åpnet Ingierkollen rekordtidlig i november. Men snøen forsvant med mildværet før jul. Og nyåret kom uten snø.

Men snøkanonene gikk for fullt. Så mulighetene for å bruke anlegget var der, uten at brettfolket eller alpinistene dukket opp.

Så Ludvik Daae laget et innlegg på Facebook, og skrev at dersom innbyggerne i Oppergård ville ha et alpinanlegg i bygda, så måtte de også bruke det. Han håpet på å nå ti til femten tusen nettsurfere.

FINT ANLEGG: Ingierkollen har flere tiår med alpint-tradisjon bak seg.

Men akkurat dette innlegget slo godt an, ble delt av mange, og fikk over 400.000 lesere.

Så siste helg kom det like mange besøkende som det gjorde i de gamle snørike vintrene. Og for å toppe det hele sendte JM Norge torsdag en melding via Facebook.

Der sto det: "Vi sponser 100 heiskort til Ingierkollen Slalåmsenter nå på søndag! I helgen leste vi «hjertesukket» fra Ingierkollen Slalåmsenter som har hatt lite besøk, tross supre forhold. Vi fikk lyst til å bidra, og sponser derfor 100 heiskort på søndag. Heiskortene gjelder hele dagen, 05.02.17. Eneste du trenger å gjøre er å oppgi "JM Norge " i billettluken. NB. Førstemann til mølla. Keycard er ikke inkludert, så ta med dersom du har". '

FLOTTE BAKKER: Ingierkollen er passe lang og har alltid gode forhold når det er åpent.

Vanskelig vinter

Det er altså god fart i bakken igjen, men det har vært en tung vinter.

– Den mest snøfattige vinteren på rundt 60 år, ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat. Vi regner med enkelte dårlige vintre, og at de gjerne kommer to i følge, men fire dårlige vintre på rad, det er tungt, sier Daae.

Men nå er det tid for å gledes og hygge seg i bakken, og det atpåtil helt gratis!

Dermed er det bare å møte opp og kose deg i bakken! Det blir garantert knall, og husk at dersom Ingierkollen ikke brukes, er det ikke sikkert den eksisterer der for alltid, så ta en tur i den lokale slalåmbakken!

Powered by Labrador CMS