STILIG: Her ser du noen av verkene på veggen i biblioteksgalleriet.

Fargerikt og flott

Verden, slik Anders og Gunn ser den, setter farge på de hvite veggene i biblioteksgalleriet.

Publisert

Med jevne mellom har den lokale malerklubben utstilling i biblioteksgalleriet, enten fellesutstillinger eller separatutstillinger. 


For tiden kan du sen fantastiske verk fra Anders Bodahl og Gunn Kjensli, som kjører sin første separatutstilling sammen. 

HENGER PÅ VEGGEN: Gunn Kjensli (t.v.) og Anders Bodahl er aktuelle med sin første separatutstliling sammen.

Fargerik

Utstillingen har fått navnet "Verden, slik vi ser den", og den hadde premiere den 20. august. Responsen har vært god så langt. Mange har tatt turen innom for å se på verkene til de to kunstnerne, som presenterer svært forskjellige teknikker og stiler. 

– Det har vært mye trafikk, det kan jeg bekrefte, sier Kjensli.

VARIERT: Denne utstlilingen er både flott og variert.


Bodahl hadde sommerfugler i magen foran det som er hans første separatutstilling.

– Jeg elsker naturen, og har en forkjærlighet for å male landskapsbilder, sier Bodahl, som har vært aktiv i malerklubben på Kolbotn i tre og et halvt år.

– Farger og lys er viktig for meg. Mens jeg maler mer non-figurativt, er nok Gunn mer detaljert i sine bilder, sier han.

Kjensli, som også har en bakgrunn som porselensmaler, ble «lurt» av en god venninne til å prøve akvarellmaling vinteren 2013, og har siden vært helt hektet på å male.

– Jeg liker å prøve ut forskjellige teknikker, og er stadig på leting etter gode motiver og maler etter prøve/feile-metoden. Jeg benytter veldig mye foto som referanse og maler så realistisk som jeg klarer, sier hun.

NYDELIGE BILDER: Gå på utstilling og kos deg!

 
Utstillingen vil henge oppe til og med den 7. august, og følger bibliotekets åpningstider.

Oppegård Avis oppfordrer alle til å ta turen ned, og kikke på lokal kunst. Slik støtter du det flotte arbeidet til våre kunstnere. 

Powered by Labrador CMS