KOLBOTN GRUSTE FALK HORTEN 2: Det var virkelig klassehåndball i Sofiemyrhallen onsdag kveld!

Klassehåndball på førstedivisjonsnivå!

Kolbotn rushet Falk Horten 2 i senk i Sofiemyrhallen!

Publisert

Kolbotn-Falk Horten 2 32-28: Det er bare et eneste ord som kan beskrive hva vi var vitne til i Sofiemyrhallen onsdag den 1. mars, og det er "wow"!

Les også: Klikk her for å komme til Kolbotn Håndballs Facebook-side, hvor du kan se mange bilder fra Falk Horten 2-kampen!

Heltente

Det var et heltent Kolbotn som kom på banen, og de spilte for å vinne. Allerede fra start dro hjemmelaget fra, og etter kort tid i første omgang, hadde Kolbotn bokstavelig talt rushet gjestene fra Vestfold i senk. 

KOLBOTN GRUSTE FALK HORTEN 2: Andreas Saltom Rikheim fløy bokstavelg talt!

Lekre rushmål og fantastisk bruk av kantene, gjorde at Kolbotn raskt dro i fra, og fikk etter kort tid en tosifret ledelse i den første omgangen. 

Les også: Oppegård-herrene i nabokrig med Siggerud

Laget var toppmotiverte, og vi så håndball som var på nivå langt over andredivisjon. Dette var enkelt og greit Kolbotn på sitt beste. 

Kolbotn har i år en  ung stall, og er i ferd med å bygge opp noe som på sikt kan bli veldig bra. Dersom laget vi så i går fortsetter denne utviklingen, kan det virkelig være store ting på gang neste sesong! Den første omgangen var ren, skjær utklassing, rett og slett.

Les også: Seiersbonanza for Kolbotn-herrene

Fantastisk keeperspill

KLASSEKEEPERE: Det var ikke bare forover det satt for Kolbotn. Keeperne gjorde en fremragende jobb i kampen. Her ser du Mats Bjørnstad i buret, som helt klart var en av dagens beste spillere!

Selv om det kanskje ble unødvendig spennende mot slutten, var det aldri noen tvil om hvem poengene skulle gå til.

Kolbotn holdt føringen selv om ledelsen skrumpet noe inn mot slutten.

Les også: Vinterferien er best i håndballhallen!

Våre krigere vant velfortjent, men det var ikke bare på grunn av godt spill i både forsvar og angrep, det var også mye takket være et fantastisk keeperspill. 

Mats Bjørnstad og Magnus Wicklund-Hansen gjorde en fremragende jobb i buret, og førstnevnte viste klassekeeperspill vi ikke har sett maken til på lenge.

Ny hjemmematch

KOLBOTN GRUSTE FALK HORTEN 2: Det var virkelig klassehåndball i Sofiemyrhallen onsdag kveld!

Alt i alt en utrolig god kveld i Sofiemyrhallen, og et Kolbotn som viste seg fra sin beste side! Dette ser vi gjerne mer av!

Neste kamp for Kolbotn er også en hjemmekamp, og den er søndag den 12. mars klokken 16.00 i Sofiemyrhallen mot NTNUI Håndball. 

Deretter venter borteopppgjør mot Vikhammer søndag den 19. mars klokken 16.00 i Malvikhallen, etterfulgt av et nytt borteoppgjør mot Strindheim Håndball Elite lørdag den 25. mars klokken 16.00 i Leangenhallen. 

Les også: Oppegård 2 gikk på stjernesmell mot bunnlaget

Kolbotn har nå klatret opp på en pen femteplass i serien etter 16 spilte kamper med 20 poeng. Serieleder Charlottenlund SK Håndball Elite er nok uoppnåelige, men med seier de neste kampene, kan Kolbotn helt klart blande seg inn i medaljestriden i årets serie. 

Les også: Klikk her for å komme til Kolbotn Håndballs Facebook-side, hvor du kan se mange bilder fra Falk Horten 2-kampen!

PS! Se video fra kampen øverst i saken, og se bilder fra kampen i bildekarusellen under, tatt av Kolbotns dyktige fotograf Geir Åge Nysveen.

Powered by Labrador CMS