KOM MED TILSVAR: Hilde Jorun Widerberg (Sp). Foto: Sigbjørn Vedeld
KOM MED TILSVAR: Hilde Jorun Widerberg (Sp). Foto: Sigbjørn Vedeld

– Som man reder, så ligger man

«Det vil være mer konstruktivt hvis Gunnar Sveen retter skytset mot sitt eget parti, Ap», skriver Hilde Widerberg (Sp) i sitt tilsvar til Sveens innlegg om støy.

Publisert

I sitt leserinnlegg "Dette er ikke i samsvar med deres politiske program" viser Gunnar Sveen til vårt partiprogram (Nordre Follo Sp).

Nå var det dessverre ikke slik at Senterpartiet vant valget i Nordre Follo. Vi fikk 7,1 prosent av stemmene og har tre kommunestyrerepresentanter for Sp i Nordre Follo.

Jeg har stor sans for Gunnar Sveen og mye av det han står for. Men så vidt jeg husker, gikk Gunnar Sveen ut i avisen i valgkampen og sa at han ville stemme på Ap i kommunevalget, og han anbefalte andre å gjøre det samme.

Ap har lenge stått sammen med Høyre om "følelsen av by"-konseptet for Kolbotn i gamle Oppegård. Ap holder fortsatt fast på dette konseptet, sammen med Høyre.

Siden Ap og Høyre til sammen har et godt flertall i Nordre Follos kommunestyre (14+11=25 av 47 representanter), kan ikke vi i de andre partiene stoppe støyen i Kolbotn sentrum uten at Ap eller H vil det.

Det er slik demokratiet fungerer. Den som får flest stemmer, blir gjerne den som bestemmer. Følgelig vil det være mer konstruktivt hvis Gunnar Sveen retter skytset i denne sammenheng mot sitt eget parti, Arbeiderpartiet.

Powered by Labrador CMS