SKAP(TE) SUKSESS: Mathias Mikkelsen bodde i et skap da han reiste til Silicon Valley første gang, nå er selskapet hans, Timely, verdsatt til 41 millioner kroner.

Time for time med Timely

Mathias Mikkelsen har kommet langt siden han satt på gutterommet på Greverud og "lekte" seg på internett. Nå har han elleve ansatte under seg og mange millioner i investorpenger.

Publisert

Mathias Mikkelsen lanserte Timely i desember 2013, og siden den gang har det virkelig gått riktig vei for den unge entreprenøren. Timeførings-appen Timely skal brukes for å effektivisere og gjøre timeføring så enkelt som mulig.

 – Målet er at man aldri skal glemme en fakturerbar time igjen. Det er ekstremt enkelt og visuelt og trenger ingen oppfølging, sier Mikkelsen.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Tunge investorer

SÅ ENKELT: Ifølge Mikkelsen er appen veldig enkel å bruke.

Nå har Timely fått med seg et et selskap fra Silicon Valley og det norske selskapet Snö Ventures, på reisen. 

– Vi har hentet inn 8 millioner kroner i investorpenger og det verdsetter selskapet til 41 millioner kroner, sier Mikkelsen.

De har også flyttet inn på et mye større kontor, ansatt seks nye medarbeidere, og skal ansette ytterligere seks,

– Flere ansatte gjør at vi faktisk kan bygge mange av tingene vi tidligere har snakket om, men som er vanskelig å få til når man er et veldig lite team, sier Mikkelsen, som legger til at investeringene gir muligheter de ikke har hatt tidligere.

– Det gjør at vi faktisk kan sette i gang med mange av planene vi tidligere har hatt, men ikke kunne gjennomføre på grunn av for lite ressurser i selskapet, både når det gjaldt ansatte og økonomi.

PS! Saken fortsetter under bildet!

TIMESSUKSESS: Mathias Mikkelsen har gjort stor suksess med appen Timely.

 
Men det kommer selvsagt også noen utfordringer med et raskt voksende selskap. 

– Kultur, få alle på samme side og kommunikasjon, blant annet, er utfordrende, men det er også utrolig spennende. Jeg liker å si at jeg ikke har peiling på hva jeg driver med, og det har funket veldig bra så langt, sier Mikkelsen. 

Ny lansering

Nå har de utviklet og oppgradert produktet sitt, slik at appen kan spore det du gjør i livet automatisk.

– Det er en timeføringsplattform som "tracker" alt du gjør i livet helt automatisk. Hvilke steder du besøker, hvor lenge du kjørte bil, hvem du sendte e-post til, hvor lenge du var på Facebook – hva enn det er. Dette er selvfølgelig helt privat for brukeren og kan ikke sees av noen andre, men når du da skal føre timer er jobben allerede gjort, du trenger bare å velge hvilke prosjekter å føre ting mot, sier Mikkelsen entusiastisk. 

Men på spørsmålet om han føler de har kommet i mål, er Mikkelsen klinkende klar.

– Overhodet ikke. Vi er milevis unna dit vi skal. 

Powered by Labrador CMS