HÅPER PÅ MANGE BIDRAG: Turngruppen i OI sine apparater har sett sine bedre dager, men aktiviteten går for fullt. Nå kan dine bidrag være med på å gjøre treningen enda bedre1

Aksjonerer for nye turnapparater

Turngruppen i Oppegård IL ønsker seg nye apparater, og håper du kan bidra!

Publisert

Turn er en stadig voksende idrett i Oppegård IL, og det er stor aktivitet i gruppen. Nå er det imidlertid på tide å oppgradere utstyrsparken.

– Vi rydder ut og inn alle apparater hver trening. Det er gammelt, veldig slitt og tungt utstyr. Når utstyret er i såpass dårlig stand kan det gå utover sikkerheten, forteller Borghild Holtedahl, som er styreleder for Oppegård Turn Og Barn.

HÅPER PÅ GODT MED PENGER: Borghild Holtedahl i turngruppen er spent på innsamlingsaksjonen, og forteller om et stort behov for nytt utstyr.

– Det meste av utstyret vårt bærer preg av at turngruppen ikke har vært prioritert i Oppegård IL  Nå har vi "våknet til liv", og rekrutteringen er stor nå, 

En gruppe i voldsom vekst!

Turngruppen teller fra i  høstover 230 aktive turnere, med med kun fem timers total treningstid i Greverudhallen, fordelt på mandager og torsdager, blir det mye logistikk med det gamle utstyret. 

– Vi ønsker å kunne investere i nye og lettere utstyr, som også kan gjøre det lettere for oss å benytte Østre Greverud Idrettshall (ØGI) til ulike arrangement. Målet vårt er å kunne ta større plass i Oppegård IL og få tildelt mer treningstid, sier Holtedahl.

HAR SETT SINE BEDRE DAGER: Turngruppens utstyr er slitt. Nå håper de på hjelp fra private og næringsliv for å kjøpe seg nytt utstyr.

Derfor er turngruppen nå på jakt etter sponsorer og givere, som kan hjelpe dem med å få til den ønskede oppgraderingen. 

– Vi håper det lokale næringslivet i Oppegård/Follo ser nytten av investeringen i en gruppe i vekst. Det er mange positive tilbakemeldinger på at de ter fart i gruppen igjen, og vi håper på å kunne ha en ordentlig og moderne utstyrspark til utøverne, sier Holtedahl. 

En av bedriftene som har bidratt til aksjonen så langt, er Sofiemyr Frisør, som har bidratt med 10.000 kroner.

– Dette er et flott bidrag, og vi håper enda flere kaster seg på, sier Holtedahl. 

Dersom du har lyst til å gi, kan du ta kontakt via e-post. Trykk her for å sende e-post til styret i turngruppen for å bidra!

PS! Oppegård Avis ønsker turngruppen lykke til med innsamlingen, og håper at utstyret raskt kan komme på plass!

HAR SETT SINE BEDRE DAGER: Ta en titt på turnmattene. Her er det behov for nye!
Powered by Labrador CMS