SER LYST PÅ DET: Attentus Eiendomsmegling.gutta er klare for å erobre nye markedsandeler.

Viser muskler med ny forsterkning

Megler Bjørn Vidar Lazar Braathen har startet hos Attentus Eiendomsmegling, og nå skal de fire på meglerkontoret vise muskler i lokalmarkedet.

Publisert

Tre har blitt til fire når Bjørn Vidar Lazar Braathen har meldt overgang til Attentus Eiendomsmegling på Kolbotn. Det er den erfarne megleren svært godt fornøyd med.

–Jeg fikk en god mulighet og bestemte meg for å hoppe på den. Dessutten blir det kortere vei til jobben også. Nå kan jeg til og med gå, sier han med sitt velkjente smil.

I gang

Lazar Braathen hadde sin første arbeidsdag i Attentus i forrige uke.

– Jeg følte at tiden var inne for å prøve noe nytt. Jeg har hatt en god standing i DNB i mange år, og ble blant annet nummer to i kjeden i landet i 2016. Nå gleder jeg meg imidlertid til å ha en mer fri rolle i et frittliggende selskap. I tillegg har jeg jo jobbet sammen med Kjell Ove i flere år før, og jeg kjenner disse karene godt. Vi utfyller hverandre, og sammen er vi dynamitt, sier han.

Les også: I dag startet gravingen på Centralen

Han får anerkjennende nikk fra sine nye kollegaer.

– Det er jo ikke første gangen vi har «vært på» Bjørn. Vi har hatt en plass ledig til ham her en stund. Det gleder oss at han nå er her, sier hans nye kollegaer.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GLADGUTTER: Bjørn Vidar Lazar Braathen er i gang hos Attentus Eiendomsmegling, og ønskes velkommen av sine nye kollegaer Kjell Ove Loeshagen, Per Edmund Mordt og Bent Andrè Norderhaug.

Jobber sammen

Nå setter de alle kluter til og bretter opp ermene i det som er et spennende eiendomsmarkedet.

– Det har vært en litt kald vinter på det lokale markedet med mange som har sittet på gjerdet. Nå er våren i anmarsj, og vi tror at det vil bli en god vår. Da er det også viktig at vi står klare med lokalkunnskap, et samlet godt kontaktnett og en kompetanse når folk skal selge eller kjøpe sin livs største verdi og investering, sier Bent Andrè Norderhaug og Kjell Ove Loeshagen.

Les også: Boom på Myrvoll

– En av våre styrker at vi har kort beslutningstid og kanskje er mer fleksible enn de store meglerkjedene. Akkurat som for kundene, er ikke markedsandelene i lokalmarkedet det viktigste, det viktigste er et godt sluttresultat, avslutter Lazar Braathen.

Powered by Labrador CMS