GLEDFER SEG: Aleksandrs Gadlauskus og Helene Jahren (t.h) ved Gamle Tårnhuset Restaurant er klar for å hoste auksjon med kvalitetsutstyr for en god sak lørdag!
GLEDFER SEG: Aleksandrs Gadlauskus og Helene Jahren (t.h) ved Gamle Tårnhuset Restaurant er klar for å hoste auksjon med kvalitetsutstyr for en god sak lørdag!

Nå kan du kokkelere som Tårnhuset - med Tårnhusets eget utstyr!

Nå kan du fylle opp kjøkkenet ditt med alt mulig av fancy utstyr! Gamle Tårnhuset arrangerer auksjon av utstyr for en god sak!

Publisert

Gamle Tårnhuset Restaurant er kjent langt utenfor kommunen for sin gode kvalitet og sin kortreiste mat, og skal man drive restaurant, er det klart at det blir en del utstyr gjennom mange år.

Det er åtte år siden restauranten startet opp, og gjennom disse årene har det samlet seg mye utstyr og service som restauranten nå har valgt å bytte ut.

Les også: Spis gresk fra Oppegård - i Oslo!

– Vi gjør dette for å gi våre gjester nye opplevelser. Mye av dette er fullt brukbart, og som fint kan benyttes privat. Vi ønsker derfor å holde loppemarked ute på gårdsplassen, opplyser Helene Jahnren i restauranten.

Blant utstyret er en god der service, samt en del kjøkkenutstyr. Restauranten håper at dette vil gi klingende mynti kassen, og dét til et godt formål! 

Les også: Lokale norgesmestere i kantinemat

– Vi selger tingene til den prisen markedet byr, men håper folk åpner lommeboken, for inntektene av salget går til Lions sitt gode arbeide her i Oppegård. Dermed støtter du en god sak og kan samtidig skaffe deg skikkelig kvalitetsutstyr. 

Auksjonen blir lørdag den 21. oktober mellom klokken 12.00 og 14.00.

I tillegg vil også restauranten servere suppe til dem som kommer, slik at man får noe varmt i kroppen mens man handler og støtter den gode saken!