REDDET ALT: KIL-keeper Aurora Mikalsen stod som en levende vegg.
REDDET ALT: KIL-keeper Aurora Mikalsen stod som en levende vegg.

Se super-keeperen i aksjon

Kolbotns Toppserie-damer sikret seg et nytt, sterkt poeng mot medalje-rival Klepp. Mye takket være sin fantastiske keeper.

Publisert

En nervepirrende og spennende kamp endte med 0-0 og ett poeng til begge lag. Utfra sjanser kunne det vært scoret flere mål begge veier og spesielt Kolbotns keeper, Aurora Mikalsen stod som en levende vegg. Hadde vi i Oppegård Avis gitt børs, så ville hun garantert snust på 10-eren.

I motsatt ende hadde både Isabell Herlovsen og Karina Sævik flere gode muligheter, men det ville seg ikke foran mål.

HER KAN DU SE SJANSE-BONANZAEN OG ALLE REDNINGENE:

Oppgjøret var et skikkelig toppoppgjør, for mens Kolbotn lå på fjerdeplass før kampen, var Klepp helt oppe på andreplass. Med det ene poenget rykket Kolbotn opp til fjerdeplass.

VM-pause

Dette var siste kamp før et lengre opphold på grunn av VM. Her skal både Herlovsen og Sævik i aksjon for Norge. Det skal ikke nevnte Mikalsen, hvilket må bety at Norge har en keeper-trio i ypperste verdensklasse.

Vårsesongen startet litt trått poengmessig, men i de siste ukene har KIL virkelig fått opp dampen og jobbet seg inn i tetkampen, bak suverene LSK Kvinner.

– Det har vært en fin vår. Jeg er veldig stolt av den jobben jentene gjør hver eneste kamp. Vi er et lag som går i krigen, de løper, flytter beina og er unge og uredde. De møter mye mer etablerte spillere her i dag, men de står godt i det. Vi har hatt en fin utvikling, sier trener Knut Slatleim til klubbens hjemmesider.

Powered by Labrador CMS