FORNØYD: Frøydis Aas (i midten) tok ordfører Thomas Sjøvold (t.v.) og Marius Nango fra Autoria Kolbotn med på prøvetur av kommunens nye el-biler, levert av en lokal forhandler.

Ut på tur! El-dri sur!

Vi ble med da Frøydis Aas i pleie- og omsorgstjenesten tok med ordføreren på cruising i kommunens nye elbiler! Bli med på kjøretur!

Publisert

Oppegård kommune har inngått avtale med Autoria Kolbotn AS om 16 Volkswagen elbiler. Bilene leveres nå i høst.

Den første bilen ble tirsdag formiddag den 27. september overraskt til tiltak og tjenester for funksjonshemmede:

PS! Klikk play øverst i videovinduet for å bli med på cruising!

Skal brukes i tjeneste

Dette er ikke første gang kommunen investerer i elbiler til sine ansatte. Tidligere har de kjøpt inn Nissans Leaf til samme tjenester. Denne gangen har de altså valgt å bytte merke, og også gå over til en lokal forhandler.

Kommunen får utover levert 16 Volkswagen elbiler av merkene E-Up og E-Golf. Disse skal fordeles  på hjemmebaserte tjenester (hjemmesykepleie, hjemmetjeneste) og Tiltak og tjenester for funksjonshemmede (TILFU).

Bilen som TILFU får skal brukes i miljøarbeidertjenesten. De øvrige bilene blir levert i løpet av november.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FORNØYD: Frøydis Aas (i midten) tok ordfører Thomas Sjøvold (t.v.) og Marius Nango fra Autoria Kolbotn med på prøvetur av kommunens nye el-biler, levert av en lokal forhandler.

Ble prøvekjørt

I formiddag var det altså klart for den høytidelige overrekkelsen av den første bilen. 

Oppegård kommune gikk altså for en lokal leverandør, Autoria på Kolbotn, som hadde det laveste anbudet i anbudskonkurransen.

– Det er klart det er stas for oss som lokal bilforhandler å kunne levere biler som skal brukes til tjenester som dette her i Oppegård. Dette er gode biler som både ansatte og brukere kommer til å nyte godt av, sier Marius Nango i Autoria Kolbotn.

– Nå er jeg klar for en prøvetur, sier ordfører Thomas Sjøvold, og ut på veien bar det. 

PS! Hvordan prøvekjøringen gikk kan du se i videuvinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS