BEVISET: Ole Henrik Storeheier med beviset på at han er blant de ypperste Skoda-selgerne i landet. Denne uken kom også nykommeren Skoda Enyaq til butikken i Tømteveien.
BEVISET: Ole Henrik Storeheier med beviset på at han er blant de ypperste Skoda-selgerne i landet. Denne uken kom også nykommeren Skoda Enyaq til butikken i Tømteveien.

Ole Henrik ble årets Skoda-selger

I konkurranse med kolleger fra hele landet gikk bilselgeren fra Autoria helt til topps.

Publisert

Fjoråret var et spesielt år, også for bilbransjen. Mange forhandlere merket en voldsom etterspørsel etter bruktbiler. I koronatid var det mange som vegret seg for å kjøre kollektivt.

Skoda har nesten 50 forhandlere over hele landet, og hvert år blir de dyktigste bilselgerne satt pris på. Forhandlerne deles inn i fire grupper etter hvor store de er. Ole Henrik Storeheier jobber ved Autoria Kolbotn. Denne butikken klassifiseres i gruppe 1, som er blant de minste i Skoda-systemet.

– Det er selvsagt moro å bli satt pris på. Lokalt er det også litt stas at min Autoria-kollega i Ski, Kjetil Smedsrud, fikk prisen i gruppe 3. Dette er en større forhandler og et større distrikt, forteller Ole Henrik Storeheier.

– Jobbe mye

Den lokale Skoda-selgeren kunne notere 225 solgte biler i fjor, definitivt personlig rekord. Daglig leder Morten Andresen hos Autoria forteller at tallet inkluderer inngåtte kontrakter på den nye modellen Skoda Enyaq. Den helelektriske SUVen har hatt enorm etterspørsel, noe som også viser igjen på antall bestillinger. I løpet av april går de første bilene ut til kundene som har bestilt.

Ole Henrik Storeheier har jobbet ved den lokale bilforhandleren i snart ni år.

– Ole Henrik er flink, og det har han vært i mange år. Han er i salgstoppen nesten hvert eneste år, sier Andresen.

Storeheier har en enkel resept på hvordan man lykkes som bilselger.

– Jobbe mye, og så handler det om å ha de rette produktene. Skoda og Oppegård er en bra match, sier Ole Henrik Storeheier.

Powered by Labrador CMS