ROALD AMUNDSEN VGS

VG3: På bildet kan du se avgangselevene ved Roald Amundsen videregående skole (RAV). Alle foto: Privat

Vellykket avgangsseremoni ved Roald Amundsen vgs

Avgangselevene ved Roald Amundsen videregående skole fikk en verdig og høytidelig avslutning mandag 21. juni.

Publisert Sist oppdatert

Roald Amundsen videregående skole er heldige som har hatt fine ungdommene i tre år og fått følge de gjennom faglig og sosial utvikling. Glade elever og foresatte fikk en verdig og høytidelig avslutning på 13 års skolegang.

I forkant av avgangsseremonien mandag 21. juni var det knyttet stor spenning til hvor mange vi fikk lov til å ha i salen. Jubelen var derfor stor da regjeringen lettet på smitteverntiltakene fra søndag 20. juni, slik at vi kunne invitere to foresatte per elev. For å opprettholde smittevernet var det to seremonier.

Sang opera

Til tonene av Edward Elgars "Pomp and Circumstance” kom elevene inn på rekke og rad, til applaus fra familien som var til stede. Fire elever hadde jobben som konferansierer, og de ledet stødig gjennom programmet.

Det var tale fra rektor, kontaktlærere, miljøarbeider og elevrådsleder, bildekavalkade og utdeling av vitnemål. Konferansierene krydret det hele med små historier og gode tilbakeblikk på de tre årene de har vært elever ved Roald Amundsen videregående skole.

Seremoniens største overraskelse var skolens koronavert Marian Martinez som sang opera, Puccinis La Bohème.

IMPONERTE: På bildet kan du se skolens koronavert Marian Martinez som sang opera, Puccinis La Bohème.

Den rungende applausen etterpå var velfortjent, og viste at både elever og foresatte satte stor pris på det kulturelle innslaget.

Vi ønsker ungdommene lykke til videre!

Powered by Labrador CMS