STENGT: La paz Live har vært stengt siden november på grunn av ombyggingen av Greverud Senter. Nå går ikke driften rundt lenger etter lang tid uten inntekter.

La Paz Live begjært konkurs

Utestedet La Paz Live på Greverud er begjært konkurs, nå håper eier Babar Razzaq på en løsning.

Utestedet på Greverud La Paz Live har blitt begjært konkurs etter at de ikke har klart å møte kravene til kreditorene. 

– Det har vært tøft siden oppussingen, og vi har ikke hatt drift siden november da vi måte legge ned. Siden det har vi flyttet og solgt inventar for å prøve å dekke det vi skylder hos kreditorer og skatteetaten, sier eier Babar Razzaq. 

 

Jobber for en løsning 

Rettsmøtet er satt til 29. mars  i Follo Tingrett, og Razzaq håper å få på plass en løsning innen den tid. 

–  Vi jobber med en løsning, og har snakket med Skatteteaten for å få til en avtale. Vi er i dialog, men vi kan ikke love noe. 

Razzaq ønsker å fortsette driften, men er realistisk med tanke på det tøffe markedet han er i. 

– Vi har kjent det på kroppen at driften har vært vanskelig siden de begynte å bygge. I et halvt år gikk det fint uten inntekt, men husleia stopper jo ikke selv om vi måtte stenge, sier en ettertenksom Razzaq. 

– Bransjen er ikke lett, det vet alle sammen. Det er trist, vi vil gjerne fortsette men får ikke gjort så mye hvis det ikke er lønnsomt. Vi prøver å få til en avtale og håper det beste. 

Gatekjøkkenet La Paz Grill åpnet i Jackpots gamle lokaler på Greverud holder åpent og er ikke rammet av konkursbegjæringen, ifølge Razzaq. 

Powered by Labrador CMS