STOLTE EIERE: Baker Nordby har fått et ansiktsløft og har re-åpnet i ny drakt. Eierne Karl Petter og Birgitta Nordby er kjempefornøyde.

Baker med kjærlighet

Baker Nordby har gjenåpnet på Kolbotn torg. Eierne Karl Petter og Birgitta Nordby er kjempefornøydemed den nye identiteten til den gamle "baker'n".

Det har vært hektiske dager, men nå står endelig den gamle "baker'n" ferdig i ny drakt på Kolbotn torg. Hele lokalet har fått et løft, og med nye farger, nye logoer og omgjøring av disken så sortimentet synes bedre, er Baker Nordby blitt en friskere versjon av seg selv.  

Les også: Lag Julies fantastiske kake!

– Det er et nytt konsept og en ny identitet, men med de gamle varene. Det er bare fire kornsorter i verden og det går det ikke an å gjøre noe med, smiler Birgitta Nordby.

PS. Saken fortsetter under bildet!

 

KOLBOTN- "BAKER'N": Eierne Birgitta og Karl Petter Nordby er takknemlige for de trofaste kundene sine på Kolbotn torg.

Familiebedrift

Sammen med mannen Karl Petter Nordby eier Birgitta Baker Nordby, som består av ti filialer rundt om i Akershus, Buskerud og Oslo. Den gamle familiebedriften har levert bakevarer siden 1908, og den dag i dag er også hele familien involvert. Datteren, Caroline som er utdannet fra Westerdals og jobber som art director, har utformet og hjulpet til med den nye identiteten til Baker Nordby. Sønnen Karl Henrik er bakerlærling.

Les også: Julie baker så melet spruter i semifinalen!

– Når man driver lite og skal være stor, blir det mye jobb, men vi baker med kjærlighet, og hele familien er med i prosessen, sier ekteparet Nordby. 

"Baker'n" på Kolbotn

Den entusiastiske bakeri-eieren er så glad for at de har fått muligheten til å gjennomføre oppussingen på Kolbotn, og hun legger ikke skjul på at det er den trofaste kundemassen som har gjort det mulig. 

– Jeg har lyst til å takke Kolbotn-kundene våre. Det er kunder som setter pris på gode bakevarer og det er på grunn av de trofaste kundene at vi har hatt mulighet til å gjøre dette, sier Nordby. 

GRATIS BRØD: Butikksjefen på baker Nordby, Slemmestad, måtte trå til som forsterkning på åpningsdagen, og delte ut gratis brød til forbipasserende kunder med et smil.

PS. Les mer under bildet!

 

Hun legger til at veldig ofte blir de bare en kafé, men på Kolbotn er de "baker'n".

– Her legger kundene fra seg handleposene fra butikken og kjøper brødet sitt her, sier en tydelig fornøyd Nordby.

– Verdens beste marsipankake

EN TRUDELUTT: Anna Almqvist underholdt gjestene med fløytespill på åpningsdagen til Baker Nordby.

Bakeri-kunde Anna Almqvist (47), elsker "baker'n" og synes absolutt det er verdt å gå noen ekstra meter fra matbutikken for å få nybakt brød. Også spiser hun ikke marsipankake fra noen andre steder.

– Den er verdens beste, barna elsker, og de vil ikke ha marsipankake fra noen andre steder. Det vil ikke jeg heller, smiler Almqvist. 

Les også: Søker ikke tryggheten

Det nye designet liker hun også.

– Jeg er spesielt glad i papirposene, og at det er så gjennomført, sier Almqvist, som for anledningen har tatt med seg fløyten sin for å skape stemning på åpningsdagen. 

Og stemning det er det. Med gratis utdeling av brød, fornøyde kunder og to slitne, men veldig fornøyde bakeri-eiere. 

Powered by Labrador CMS