– VELDIG POSITIVT: – Med tanke på at kommunen har cirka 8.800 elever i 1. til 10. klasse, er det veldig positivt av 1.100 til 1.200 plasser blir revet vekk, sier Camilla Hille (V). Foto: Privat.

– Det jobbes med å utvide tilbudet med flere kurs

Årets sommerskole ble fulltegnet etter 20 minutter. Utvalgsleder Camilla Hille (V) håper på at enda flere barn kan få glede av det populære lavterskeltilbudet.

Publisert Sist oppdatert

Etter at kommunen fikk ekstra midler og kunne lage et sommerskoletilbud til barn og unge, har mange jobbet intenst for å rigge for en gratis sommerskole med mange spennende kurs for elever på 4. til 10. trinn.

Deltakerne kunne velge mellom mange ulike aktiviteter, med alt fra sommerlab, gatekunst, teater og ballspill til teater, podkast, svømming, dans, musikk og mye annet moro.

For at flest mulig skal få et tilbud, var det begrenset til én uke på sommerskolen per barn.

Les også: Meld deg på gratis sommerskole

– Et stort behov for sommerskole

Klokken 17:00 tirsdag ettermiddag ble påmeldingen åpnet, og 20 minutter senere ble alle kursene fulltegnet.

– Dette viser at det er et stort behov for sommerskole samt at vi har vært gode med å spre informasjon om tilbudet, sier utvalgsleder for oppvekst, idrett og kultur i Nordre Follo, Camilla Hille (V).

Ifølge henne prøver kommunen nå å utvide tilbudet med flere kurs, slik at flere elever kan få glede av sommerskolen.

– Det var opprinnelig mellom 1.100 og 1.200 plasser til årets sommerskole, men allikevel ble alle kursene fulltegnet på få minutter. Det er bra at det jobbes med å få utvidet tilbudet, slik at flere kan få deltatt, sier Hille.

Powered by Labrador CMS