MORO I FJOR: Her ser du to glade barn på fjorårets Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud. Det blir nok minst like morsomt i år!
MORO I FJOR: Her ser du to glade barn på fjorårets Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud. Det blir nok minst like morsomt i år!

Klart for skifest for hele familien!

Søndag 5. mars braker det løs igjen med Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud gård!

Publisert

Til tross for manglende snø i vinter, har det vært perfekte forhold på den lokale golfbanen, som mange har benyttet seg av. Og nå nærmer det seg høydepunktet i sesongen – Barnas Holmenkolldag.

– Her er alle velkomne til å bli med og skape en skikkelig kollenstemning! Dette er vårt distrikts største skifest for barn, og det er mulig å følge de minste barna rundt i løypen så yngre barn kan også delta, sier leder i Skiforeningen Sørmarka, Svein Skrattalsrud.

PS! Saken fortsetter under bildet! 

Tre ulike løyper

MORO I FJOR: Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud, 14. februar 2016.
MORO I FJOR: Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud, 14. februar 2016.

Arrangementet starter klokken 11.00 og varer frem til klokken 13.00.

Det er mulig å gå tre forskjellige løyper, hvorav den korteste er på 400 meter.

Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud, 14. februar 2016.
Barnas Holmenkolldag på Østre Greverud, 14. februar 2016.

– Det er ingen tidtaking, og alle barna får medalje og premie når de kommer i mål. Oppegård ILs skigruppe står for kiosk med servering. Skiforeningen setter ut bålpanner så det er mulig å ta med mat og grille på stedet, sier Skrattalsrud.

Les også: KAOSet er over for i år

Han oppfordrer alle til å legge søndagsturen til Østre Greverud gård.

– Ta med flagg og kubjeller, stå langs løypen og hei frem morgendagens stjerner! Kan- skje er det nettopp en ny Heidi Weng eller Petter Northug som går sitt første skirenn på Barnas Holmenkolldag på Greverud? Bli med og gi dem hurrarop og støtte på veien, sier Skrattalsrud.

Over 600 deltakere i fjor

– I fjor hadde vi over 600 barn som var med på Barnas Holmenkolldag, og det ble en festdag både i og utenfor løypene, sier Skrattalsrud.

Han sier det er gratis parkering på grusbanen.

Les også: Møt JOWST - vårt lokale håp i årets MGP!

Startnummeret, som koster 200 kroner for Skiforeningens medlemmer og skiskolebarn, og 250 kroner for ikke-medlemmer, kan kjøpes i det lille røde huset bak låven på Østre Greverud gård.

Salget av startnumre starter lørdag fra klokken 10.00 til klokken 15.00 og fortsetter på søndag fra klokken 09.00 til klokken 12.30. Du kan betale med kontanter eller Vipps.

Dermed er det bare å møte opp og kose seg! Du kan se bildekarusell fra fjorårets arrangement under her!

Powered by Labrador CMS