PRISVINNER: Brynjulf Jung Tjønn har vunnet flere priser for sine arbeider.
PRISVINNER: Brynjulf Jung Tjønn har vunnet flere priser for sine arbeider.

Brageprisvinner til biblioteket

Brynjulf Jung Tjønn og en flott kunstutstilling er bare to av mange gode grunne til å besøke bibilioteket kommende uke.

Publisert

I tillegg til hylle på hylle med gode og dårlige bøker, har biblioteket i Kolben et rykte på seg for å være en kraftsentrum av gode aktiviteter.

Kommende uke er intet unntak.

Allerede fra og med i dag klokken 12.00 er det duket for en ny kunstutstilling i biblioteksgalleriet: - “To kunstnere, to blikk”

Graciela Sbertoli og Arne Storvoll fra Kolbotn Maleklubb viser bilder. Utstillingen varer til og med onsdag 22. februar og er åpen i bibliotekets betjente åpningstider.

Les mer her:

Flere godbiter

Førstkommende tirsdag kan du komme og snakke med seniorkontakten Torgunn L. Dal på biblioteket. Dette skjer for øvrig den første tirsdagen i hver måned, fra kl. 14.00 - 15.00. Her kan du få råd og tips til en aktiv hverdag, eller kanskje du bare har lyst til å ta en prat?

Torsdag 9. februar kl. 19.00 ønsker Brynjulf Jung Tjønn, Biblioteket og Follo Mållag velkommen til foredrag med Brynjulf Jung Tjønn, forfatter, dramatiker og forlagsredaktør.

Han har skrevet flere bøker for barn, ungdom og voksne. I 2013 vant han Brageprisen for ungdomsromanen «Så vakker du er». I fjor ble han tildelt P2-lytterne romanpris 2021 for «Kvar dag skal vi vere så modige». Han er også Husdramatiker ved Dramatikkens Hus. Nå er han aktuell med diktsamlinga «Kvit, norsk mann» - en samling vonde og kloke, men tidvis også morsomme, dikt om norsk oppvekst og norsk rasisme. Gratisbilletter på //kolben.no/ biblioteket.

Faste aktiviteter

Visste du at biblioteket også har flere faste aktiviteter hver uke. Her er noen av dem:

Mandager: Etter skoletid. 14.30 – 16.30 (for 5.-8. trinn) Mange ulike aktiviteter! Gratis og enkel matservering. I samarbeid med Oppegård Husflidslag og Oppegård Røde Kors. Støttet av Sparebankstiftelsen.

Tirsdager: På nett kl ett. 13.00 – 14.30. Digital veiledning. Ta med mobil, nettbrett eller pc/mac.

Onsdager: Litterært kvarter. Kl. 12.15

Powered by Labrador CMS