HAR FLERE HUNDRE SPILL: – Moderne brettspill er noe helt annet enn gamle brettspill, hevder Sturla K. Johansen.

En kveld med brettspillmoro

Trodde du at brettspill var av moten for lenge siden? Tro om igjen!

Publisert

Vil du prøve et nytt spill? Spise litt pizza, drikke litt Cola? Henge med bra folk og ikke minst trigge konkurranseinstinktet litt?

 

Da kan du dra til Kolben og biblioteket fredag kveld den 30. september klokken 18.00

 

PS: Klikk play i videovinduet øverst for å se noen av Sturla K. Johansens favorittspill, og se ham fortelle mer om brettspillkvelden. 

 

Analog spillmoro

 

Det er ikke snakk om dataspill, men den slags spill som skjer over et pappbrett, og gjerne med terninger og brikker.

 

HELT PÅ NE.. EEEH BRETT: Sturla K. Johansen er brettspillfantast til beinet, og deler interessen sin med folket på biblioteket flere fredager fremover. Bibliotekar Hans Martin Enger gleder seg også til spillkveldene utover høsten.

–  Moderne brettspill er noe ganske annet, og mer spennende enn det vi vanligvis forbinder med brettspill som Monopol, Ludo og Jakten på den forsvunne diamanten sier Sturla K. Johansen, som er en av ildsjelene bak de populære brettspillkveldene. 

 

Entusiast

 

Han har selv over 600 brettspill hjemme, så det er trolig ingen andre i Norge, som har samme oversikt over brettspill.

 

–  Vi arrangerer  spillkveld, fordi synes brettspill er veldig gøy, sier bibliotekar Hans Martin Enger,

 

– Og så har vi lyst til at biblioteket skal være  en møteplass der folk kan møtes uansett hvor de kommer fra og ansett alder, sier han.

 

Det er Human-Etisk Forbund Oppegård og Oppegård bibliotek som inviterer barn, ungdommer og voksne til brettspill flere kvelder denne høsten.

Se video fra forrige brettspillkveld

 

Bortsett fra i kveld er det også klart for brettspillkvelder igjen den 4. november og 2. desember. Brettspillkveldene er populære og full av morsomme spill. Har du lyst til å se hvor gøy det er? Sjekk videoen under her!

 

Powered by Labrador CMS