Nå kan du låne kano i BUA!

Og det beste av alt er at det er helt gratis! Vi ble med på den første prøveturen på Kolbotnvannet! Se video!

Publisert

Årets beste nyhet for folk som ønsker en helt vann-vittig opplevelse på Kolbotnvannet. Nå har BUA fått utleiekano!

– Gledelig

Nylig fikk Framtiden I Våre Hender og BUA tildelt 66.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DnB, og en gigantsjekk fra Bufdir på 400.000 kroner!

Dermed kunne BUA gå til innkjøp av kano, og den første kom på vannet fredag den 2. juni.

PADLE I VEI: Vi ble med ut på den første prøveturen av BUAS nye utleiekano. Her ser du bibliotekar Hilde Sjølset og bibliotekar Hans Martin Enger i full flyt. PS! Sjekk oavis.no for å bli med på kanotur!
PADLE I VEI: Vi ble med ut på den første prøveturen av BUAS nye utleiekano. Her ser du bibliotekar Hilde Sjølset og bibliotekar Hans Martin Enger i full flyt. PS! Sjekk oavis.no for å bli med på kanotur!

– Dette passer rett inn i BUAS profil, for vårt mål er jo å tilby gratis utstyr slik at folk kan finne på noe gøy. Når vi tross alt ligger like ved Kolbotnvannet, er det ekstra moro å også få et tilskudd som gjør at folk kan ha det gøy på vannet, sier bibliotekarene Hilde Sjølset og Hans Martin Enger mens vi er med dem på den første prøveturen på Kolbotnvannet.

Les også: Knallsuksess for BUA

Den flotte, grønne kanoen skal plasseres på bryggen på Kolbotn, rett ved Kolben, slik at den lett kan lettes på vannet etter at man har lånt den.

Slik låner du den

For å kunne leie kanoen og annet BUA-utstyr, må du ha et BUA lånekort, som du får gratis på biblioteket.

Det er ingen kalenderbooking foreløpig, men kanoen kan reserveres dagen før. Og inntil videre for ett døgn av gangen og du kan levere etter stengetid.

Les også: Lei utstyret for helgeopplevelsen - helt gratis i BUA

STOR KOS: Å padle i kano på Kolbotnvannet er helmaks!
STOR KOS: Å padle i kano på Kolbotnvannet er helmaks!

Her er utlånsrutinene: Kanoen må lånes av en voksen, og kan reserveres dagen i forkant av bruk. Lånetid er 1 døgn, ønsker du lengre leie eller til for eksempel en (overnattingstur, si ifra til personalet.

Du låner kano, årer, redningsvester og nøkkel til kano på biblioteket.

Kanoen ligger ved bryggen ved Kolben. Løft kanoen ut på vannet og kos deg! Når du er ferdig, løfter du kanoen opp på bryggen, låser kanoen fast til stativet, snur den opp-ned, leverer nøkkelen på biblioteket eller i bokinnleveringskassen ved Kolbens hovedinngang etter stengetid.

Så er det bare å ta med deg minnene om den flotte turen hjem!

PS! Se video fra den første prøveturen i videovinduet øverst i saken! Les også mer om kanoen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 8. juni!

Powered by Labrador CMS