STOLTE: Bibliotek-gjengen er stolte av fremgangen for BUA. Nå skal det ansettes en prosjektmedarbeiderperson i femti prosent stilling. På bildet ser du bibliotekar Guri Grimstad, biblioteksjef Aase-Liv Birkenes og bibliotekar Hans Martin Enger.

Megasuksess for BUA - nå skal det ansettes!

Rått utstyr helt gratis er noe folk setter pris på. BUA har blitt så populært at det nå må ansettes en dedikert person i biblioteket for å ta seg av utlånsmassene.

Publisert

BUA går så det griner, og utlånet i den gratis ordningen i biblioteket går så det suser. I fjor var det hele 3761 utlån i BUA i Oppegård biboliotek, som er en økning på svimlende 1789 prosent siden i fjor!

Bibliotekssjef Aase-Liv Birkenes er storfornøyd med tallene. 

– Februar og juli var to måneder med spesielt høyt utlån: Februar med vinterutstyr som ski, skøyter etc, og juli med kano som den store vinneren, i tillegg til redningsvester, soveposer, telt og mye annet, forteller hun.

Ansetter

Nå skal det altså ansettes en dedikert person til å ta seg av utlånsmassene.

Biblioteket er på jakt etter en dedikert prosjektmedarbeider i femti prosent stilling i seks måneder.

NYE SKI: Nye aplintski og annet utstyr til bakken er på vei inn i sortimentet.

Arbeidsoppgavene består blant annet i å systematisere og holde orden i utstyret og veilede lånere om hvordan de bruker det. Du skal også lære opp og organisere frivillige og samarbeide med frivillige organisasjoner og kommunale virksomheter. I løpet av prosjektperioden skal biblioteketvurdere hvordan frivilligheten i sterkere grad kan trekkes inn i driften av BUA.

Arbeidstiden vil for en stor del være på ettermiddager og i helger.

Les også: Knallsuksess for BUA

– Vi ser etter en person som kan skape begeistring og aktivitet hos lånere og bidra til at flere barn, unge og familier kommer seg ut i aktivitet sammen med andre. Erfaring fra arbeid med barn og unge teller positivt. Den som skal ansettes må ha forståelse for hvordan fritidsutstyr kan passe inn blant bibliotekets øvrige utlånsmateriale. I tillegg ønsker vi at du kan bidra til å etablere gode rutiner for BUA som en del av bibliotekets tilbud. Du må gjerne ha bibliotekfaglig utdanning eller erfaring, men det er ikke et krav, Det er en fordel hvis du har kjennskap til bruk og tilpassing av et bredt utvalg idretts- og fritidsutstyr, forteller Birkenes. 

Den som skal ansettes må være selvstendig og samarbeidsvillig person, og må kunne samarbeide godt med kommunale virksomheter, frivillige enkeltpersoner og organisasjoner. Gode IKT-kunnskaper er en forutsetning.

Søk nå

Søknadsfristen for sitllingen er den 20. januar.

Dersom du mener at du har de rette kvalifikasjonene, kan du gå inn på bibliotekets hjemmesider eller på stillingsannonsen for å sjekke ut flere detaljer.

Powered by Labrador CMS