HAR MYE SPENNENDE PÅ VÅRPROGRAMMET: Bibliotekarene Agnethe Gulbraar og Hans Martin Enger, og biblioteksjefen Aase-Liv Birkenes inviterer alle til å besøke biblioteket denne våren.

Spennende vår på biblioteket

Vårprogrammet er fullpakket med opplevelser av alle mulige slag!

Publisert

Vårprogrammet for Oppegård bibliotek er nå klart. Her er det mye å glede seg til!

– Vi er meget stolte av dette programmet, sier biblioteksjef Aase-Liv Birkenes.

Hun sier programmet er bredt, og har mye spennende for både store og små. Over 200 store og små godbiter venter på deg denne våren!

Flotte forfatterbesøk

– I dette programmet løfter vi frem litteraturen og møter den «face to face». Publikum kan glede seg til sterke forfattermøter, sier bibliotekaren Agnethe Gulbraar.

LOKAL FORFATTER: Du kan møte Mattis Øybo torsdag 9. mars. Få gratisbillett på biblioteket for å være sikret plass.

Mattis Øybø fra Oppegård og Jens M. Johansson besøker biblioteket den 9. mars for å fortelle om sine forfatterskap.

Forfatter Åsne Seierstad skal den 8. februar fortelle om sin siste bok «To søstre» som handler om radikaliseringsprosesser. For boken vant hun Brageprisen 2016.

Den 30. mars vil Monica Kristensen presentere sin rykende ferske bok om Roald Amundsen.

Musikk og politikk

Biblioteket ønsker også velkommen til foredrag med ministerråd ved ambassaden i Kabul, Johan Kristian Meyer, som er bosatt i Oppegård. Torsdag 2. februar holder han foredrag om situasjonen i Afghanistan.

Sammen med den lokale jazzklubben inviterer biblioteket til jazz og litteratur den 27. april. Da kan du oppleve bandet «Duetrost» og forfatterne Ida Hegazi Høyer og Brynjulf Jung Tjønn.

Du kan også oppleve ti kunstutstillinger i bibliotekgalleriet. Førstkommende lørdag vil Kolbotn maleklubb åpne sin utstilling «Tre herrer av edel årgang».

Forestillinger

Biblioteket har som vanlig mange faste arrangementer for barn og unge, som fortellerstunder, «Kafé BoKa» og «Deltakafé».

Lørdag 11. februar kan barna oppleve dukketeateret «Muskat og Gullhår» og lørdag 29. april blir det en familieforestilling «Askeladden og de gode hjelperne».

POPULÆRT: Sturla K. Johansens brettspillkvelder i biblioteket er svært populære.

KAOS og brettspill

I vinterferien blir det «KAOS» med mange aktiviteter for barn, og gjennom hele våren skal det arrangeres kurs i koding med Kodeklubben.

I juni blir det utdeling av «Gullkolben» og gallaforestilling med kortfilmer laget av ungdom i Follo.

– Besøk også brettspill-kveldene som er for barn, ungdom og voksne. Her får du også servert gratis pizza, brus og snacks, anbefaler bibliotekaren Hans Martin Enger.

Du kan også bli inspirert og få litterære smakebiter på «Litterært kvarter» onsdag formiddag og «Strikk og Lytt» tirsdag kveld, eller unne deg en rolig stund med gode samtaler på «Filosofisøndag».

I tillegg tilbyr biblioteket hjelp med PC, mobil eller nettbrett på «På nett klokka ett» og «Seniorsurf».

Det blir også to «Delta»-søndager denne våren, den 5. februar og den 12. mars, når biblioteket vil forvandle seg til en flerkulturell møteplass.

Powered by Labrador CMS