FORNØYD: Daglig leder Sverre Oksett gleder seg til ti nye år med bilsalg.

– Et tiår med mye bilglede!

RSA Bil fyller ti år. Daglig leder Sverre Oksett fra Oppegård setter turboen inn i jubileumsåret.

Publisert

I 2007 åpnet RSA Bil sin lokale avdeling i Follo i Ski, og siden den gang har det rullet bil på bil ut fra bilbutikken.

Sverre Oksett fra Oppegård er daglig leder i selskapet. Han ser tilbake på et godt år.

– Vi solgte rundt 300 biler i fjor, hvorav halvparten var brukt og halvparten nytt. Bestselgerne i fjor os oss var S-Cross og Vitara, forteller Oksett.

I tillegg til personbiler og varebiler, har Oksett og butikken også hatt et godt år på service av bobiler.

– Bobilmarkedet er svært spennende og potensialet er stort. Det registreres mange titusen bobiler på det norske markedet hvert år, og her trengs det selvfølgelig service og vedlikehold. I dette markedet har vi hatt et godt år, sier han.

FORNØYD: Daglig leder Sverre Oksett gleder seg til ti nye år med bilsalg.

Les også: Her er de beste, lokale bruktbiltipsene!

I tillegg ser Oksett at interessen for leasing bare blir større og større.

– Her må man se på bilbehovet sitt. Det er selvfølgelig mange fordeler med både leasing og eie. Man bør få kartlagt behovet sitt og se hva som egner seg best for seg selv, men vi kommer til å satse mer på leasing i året som kommer, sier han.

Nyheter på gang

I jubileumsåret satser han på videre vekst for bilbutikken.

– Vi satser på videre vekst i år, selvfølgelig, og det tror jeg kommer først og fremst av at vi har en del nye og spennende modeller på gang, sier han optimistisk.

Det største nyheten i år blir, ifølge Oksett, en helt ny SUV fra Alfa Romeo, som har fått navnet Stelvio, etter Stelviopasset, selvfølgelig.

Les også: Rekordsalg i 2016

– Dette blir en råtøff firehjulstrekker med 280 hestekrefter og mange gode egenskaper. Prismessig kommer den til å ligge på 758.000 og oppove, og det blir spennende å se hvordan Alfa Romeos SUV-satsning kommer til å bli tatt imot på det norske markedet, sier han.

– I tillegg får vi hybridmodeller på flere Suzukier, og det kommer også en helt ny Izuzu i løpet av mars, så vi har mange gode nyheter som kommer på rekke og rad nå, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

SPENNENDE MERKE: RSA Bil selger også Alfa Romeo.

– Et trygt kjøp

På spørsmål om den typiske Suzuki-kunden, forteller Oksett at det er søken etter en trygg bil som ofte driver folk til å velge merket.

– Bilene våre har stor valgfrihet, lave driftskonstnader og høy sikkerhet. Mange av Suzukis kunder er trygghetssøkende kunder, som liker å ha en stabil bil de kan stole på. Kombinasjonene og det totale utstyrsnivået som våre biler har er noe kundene er glade i, forteller han.

FORNØYD: Daglig leder Sverre Oksett gleder seg til ti nye år med bilsalg.

Noen el-planer foreligger ikke for det kommende året. Oksett tror fortsatt på et godt salg på biler med fossilt brennstoff.

– Selvfølgelig er det mye snakk rundt diesel-panikken i hovedstaden. Mange er selvfølgelig litt skremt av dette, men alt i alt ser vi at det er bilbehovet som avgjør hva slags modell du velger. Det er mye snakk om både el, hybrid og hydrogen, og Suzuki har blant annet inngått et samarbeide med Toyota om dette som er spennende, men jeg tror at det i all hovedsak kommer til å være bensin og diesel som kommer til å bli driveren i markedet i mange år fremover, sier Oksett.

Les også: Disse bilene kjøpte vi flest av i 2016!

Selve jubileumet har i all hovedsak blitt feiret med kundene gjennom jubileumsrabatter. Man kan ikke hvile på de ti siste årene når man jobber i bilbransjen.

– I jubileumsåret har jeg nok mest tro på at vi kommer til å selge mest S-Cross og Vitara, men med mange spennende nyheter på vei inn, er det vanskelig å spå utfallet av året, annet enn at vi skal satse videre og fortsette å levere på det vi er gode på, avslutter Oksett.

Powered by Labrador CMS