PARTNERE: Fra venstre: André Nadheim, servicemarkedssjef, Bilia, David Olsen, bruktbilsjef, Bilia, Sigrid Heien Hansen, utviklingsansvarlig Kolbotn Fotball Kvinner, Henning Stubberud, daglig leder Kolbotn Fotball Kvinner, Fred Stenseth, regionssjef, Bilia

KIL-damene får ny hovedpartner

Kolbotn Fotball Kvinner har inngått en viktig avtale med Bilia Follo Volvo.

Publisert Sist oppdatert

– Det er med stor glede vi nå kan presentere Bilia Follo Volvo som ny hovedpartner.

Det fortalte Kolbotn kvinnefotball nylig i en pressemelding.

– Dette blir en veldig viktig avtale, som vil gi oss mer enn bare «cash and go». Bilia Follo Volvo ønsker et aktivt samarbeid, noe vi ser på som veldig positivt og noe vi gleder oss veldig til. Dette vil gi gode muligheter både for klubben, men ikke minst for jentene etter endt forballkarriere. Her er det mange spennende synergier, forteller Henning Stubberud, daglig leder Kolbotn Fotball Kvinner.

Han lover dessuten at det vil komme flere gode nyheter fra denne avtalen etter sommeren og at han på vegne av Kolbotn fotball Kvinner er veldig glad for at det kommersielle produktet tar nye store steg.

Bilia er fornøyd

Avtalen er helt prima ifølge den nye partneren også.

– For det første synes vi det er hyggelig å støtte opp om noe som vi anser ligger i vårt lokalmiljø. Det andre er at vi har vært tydelige på at vi ønsker et samarbeid med kvinner og kvinnefotball. Dette passer veldig godt inn med det vi i Bilia ønsker, sier regionssjef Fred Stenseth.

Kanskje befinner det seg en ny Bilia-stjerne blant spillerne i Kolbotn.

– Vi ønsker å rekruttere flere kvinner inn i bransjen vår. Generelt, både innen administrasjon, salg og på servicesiden. Vi ønsker oss definitivt flere jenter i alle roller. Kan vi få noen gode koblinger der, så vil dette være et spennende samarbeid for oss, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS