MØTTE LANDSLAGSTRENEREN: Sebastian Aak og Brage Ringheim fikk et storveis møte med den nye landslagstreneren i Finland.
MØTTE LANDSLAGSTRENEREN: Sebastian Aak og Brage Ringheim fikk et storveis møte med den nye landslagstreneren i Finland.

Imponerte i Finland

Brage Ringheim og Sebastian Aak representerte Norge.

Publisert

Brage Ringheim og Sebastian Aak fra Kolbotn Team 2020 representerte Norge i et internasjonalt brytestevne den 26. november i lmajoki, Finland i 75 kilos-klassen.

Norge stilte også med Morten Thoresen fra Bodø i 66 kilo, Per-Anders Kure i 71 kilo fra National, Felix Baldauf 98 kilo fra Bratt og Oskar Marvik aka «Tåsenplogen» i 130 kilo.

Gode fasiliteter

Uken før var det samling i Finlands olympiske senteret Kuortane Olympic Training Center. Her bodde man bra med gode treningsfasliteter og hard og tøff sparring med utøvere fra flere land, som USA, Frankrike, Kroatia, Litauen, Sverige, Russland, Latvia,, Danmark, Estland og Finland,

Guttne våre fikk også forsøke en finsk spesialitet: Kyoterap. De stod inne i et rom med -112 grader, kjølet ned med flytende nitrogen. Kaldt, litt gøy og tydeligvis bra for restitusjonen.

Tøffe kamper

Lørdag 19. november var stevnet i igang. Først ut var Morten Thoresen fra Bodø som kjempet seg igjennom mange tøffe kamper frem til finalen der han møtte finnen Martn Lpaslii hvor han seiret og vant en fortjent seier. I 75 kilos-klassen ilte Norge med to brytere fra Kolbotn team 2020

Brage Haugmo Rngheim og Sebastian Aak, Sebastian var heldig med trekningen og ble trukket rett til quartfinalen, som han vant lett.

Brage hadde to tøffe matcher han vant sikkert før jhan skulle møte Sebastian i semifinalen, Disse bryterne trener daglig sammen og kjenner begges styrke og svakhet.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FIKK MEDALJER: Brage Ringheim og Sebastian Aak ble belønnet med henholdsvis gull og bronse i Finland. .
FIKK MEDALJER: Brage Ringheim og Sebastian Aak ble belønnet med henholdsvis gull og bronse i Finland. .

 

 

Forrige helg på Kolbotn Cup trakk Sebastian det lengste strået. og slo Brage.

I denne matchen var det Brage spm var den førende og sikret eieren og dermed klar for finaln. Finalen gikk mot iilmajoen kisailijat. Der Brage sikret seieren med minst mulig margin med sikker og intelligent bryting, og et velfortjen gull til Brage og med en sterk bronse til Sebastian.

Markerer seg

Kolbotn Team 2020 viser resultater. Norge stilte også med bryter i 98 kilos-klassen, Felix Baldauf, som er en merritert bryter som også bryter i ‹›bundesliga og har vært europamester for jr, brøt sterkt og sikkert gjennom hele turneringen, og viste at han er på rett vei mot de store mesterskapene.

I 130 kilos-klassen stilte vi med Oskar Marvik, også kalt «Tåsenplogen». Den 120 kilo tunge kraftkaren hadde storee ambisjoner, men fikk det ikke helt til å stemme og tapte tette matcher mot Finland og Litauen, men kjørte over Latvia og Sverige og endte opp med en bronse.

Totalt et bra resultat for Norge med tre gull og to bronse. Kolbotn-guttene stod for en bra innsats med ett gull og en bronse. Juniortrener Eren Gjektvik gjore også en god jobb for å få det beste ut av gutta,

Den nye landslagstreneren for seniorene var også på plass og ble imonert over nivået til de norske bryterne.