HER BRANT DET: Containeren står i tilknytning til Vassbonn skole.Sofie LilletvedtKontaktlærere:1A: Grethe Werner Finstad1B: Bente HyvingMedlærer på 1 trinn: Frøydis Værås+ Evt. skoleassistenter: Britt Unneberg

Containerbrann på Vassbonn skole

Brannvesen og politi rykket ut til barneskolen etter to branner i samme container i løpet av ett døgn.

Publisert

Rett før klokken 10.00 på formiddagen torsdag den 5. desember rykket brannvesen og politi ut etter at det kom inn en melding om brann i en container som står i tilknytning til Vassbonn skole.

Dette er andre gangen på ett døgn at det brenner i containeren.

– Vi var fremme 13 minutter over ti, og det var noe røyk, men ingen spredningsfare. Det skal ha vært en brann i containeren i natt som har blusset opp igjen, men nå er det slukket, opplyser Karianne Knutsen hos Øst politidistrikt.

Politiet vet foreløpig ikke noe om årsaken til brannen, men det er antakelig slik at den første brannen i natt hadde blusset opp igjen.

– Ufarlig

Undervisningsinspektør Thor Erik Klever ved Vassbonn skole beskriver situasjonen som udramatisk.

– Ja, det var veldig udramatisk. Det kom fem sjetteklasse-elever inn til oss i friminuttet og sa at det røyk fra containeren. Da tok jeg et skumapparat og tømte i containeren, og så ringte vi brannvesenet som rykket ut. Dette gikk rolig og fint for seg, og vi har i etterkant sendt ut informasjon på e-post til foreldrene slik at de skal få den informasjonen de trenger.Vi har inntrykk av at elevene tok dette svært med ro og at elevene som varslet var snarrådige da de oppdaget røyken, sier han.

Powered by Labrador CMS