FULL FYR: En enebolig bolig brenner i Kornmoveien på Tårnåsen.

Brann i enebolig i Kornmoveien

Kornomoveien 8 på Tårnåsen står i full fyr, nå har brannen også spredd seg til Kornmoveien 6b.  Alle nødetater er på stedet.

Brannen politiet meldte på Twitter 14.10 i dag, har utviklet seg fra en brann i et garasjeannlegg til to eneboliger, og har spredd seg fra Kornmoveien 8 på Tårnåsen til nabohuset nummer 6b.

Politiet opplyser om at Kornmoveien vil være stengt over en lengre periode i forbindelse med brannen og arbeidet på stedet.

Klokken 14.26 kom det en ny Twittermelding fra politiet om at en person har fått i seg litt røyk. Vedkommende blir tatt hånd om av ambulansepersonell, ifølge politiet.

Naboene har tatt frem hageslangen for å hjelpe nødetatene med å få kontroll på brannen. 

Stor spredningsfare og røykutvikling

Politiet ber personer som ser på brannen om å trekke bort fra stedet.

Det er stor spredningsfare og røykutvikling. Politiet ber folk om å vise hensyn siden nødetatene trenger arbeidsro på stedet.

 

Politiet presiserer igjen via Twitter:

"Personer som ikke har noe med brannen å gjøre må trekke bort. Røyken er giftig og farlig å puste inn. Vi trenger plass til å arbeide trygt og sikkert. Ber om at dette respekteres".

Brunt vann

Oppegård kommune ber folk om å ikke bruke vann unødvendig:

– Brannvesenet bruker mye vann for å slokke brannen. I forbindelse med dette kan innbyggerne oppleve mye brunt vann fra springen. Kommunen skal ordne dette etter at brannvesenet har gjort jobben sin, sier Heidi Tomten, virksomhetsleder i UTE Oppegård.

FULL FYR: En enebolig bolig brenner i Kornmoveien på Tårnåsen.

 

 

 
FULL FYR: En enebolig bolig brenner i Kornmoveien på Tårnåsen.
Powered by Labrador CMS