KORTREISTE JULEGAVER

KORTREIST JULEGAVETIPS: Det flotte brettspillet er utviklet av Lene Imbsen.
KORTREIST JULEGAVETIPS: Det flotte brettspillet er utviklet av Lene Imbsen.

Aktuell med Julespillet

Lene Imbsen (42) fra Svartskog har utviklet et brettspill med juletema.

Publisert Sist oppdatert

– I romjulen satt familien min og spilte brettspill. Handlingen i spillet var i en dyrehage. I julen ønsker mange av oss gjerne å være i «julebobla», spise julegodteri, ha på julegenser og mange andre ting man kan sette jule- foran. «Vi skulle hatt et julespill» var konklusjonen rundt bordet. Sånn kom ideen til Julespillet, forteller Lene Imbsen fra Svartskog.

Julespillet, som 42-åringen fra Svartskog har utviklet, er trykket opp i 1.500 eksemplarer.

Lansering på Myrvoll

Brettspillet til Imbsen selges nå allerede flere steder i landet. Torsdag 11. november blir det lansering i Oppegård når konseptbutikken Små folk på Myrvoll Torg arrangerer kundekveld fra klokken 18:00 for å kickstarte julehandelen.

Linn Børjesson Satchi, som driver butikken, er opptatt av å ha unike produkter for salg. Hun synes det er ekstra stas når produktene er utviklet i nærmiljøet. Nå gleder hun seg til førstkommende torsdag får å kunne vise frem nye lokale produkter og andre julevarer. Interiørbutikken «Det gledes» og Baker Nordby holder også dørene åpen denne kvelden.

Bøker og leker

42-åringen fra Svartskog er utdannet fotograf og debuterte som skribent i 2007 med boken «Ly for natten» om ulike overnattingssteder i Norge. Så kom guideboken «Det finnes i Follo» i to versjoner (2015 og 2020).

Nylig har Lene Imbsen utviklet to nye produkter: Julespillet og Fargespinn. Sistnevnte er en fargelæringsleke bestående av ett sett med tre snurrebasser malt i to farger. Når de snurrer, blander fargene seg og en ny farge kommer frem.

Powered by Labrador CMS