LØP OG KJØP: Daglig leder Hege Frøyna (t.v.) og kjøpmann Øyvind Øvsthus i Meny Greverud selger brød til inntekt for OI.

God mottagelse for OI-brødet

Folk strømmer til Meny for å kjøpe det lokale brødet til inntekt for idrettsslaget.

Publisert

Før jul etablerte Oppegård Idrettslag og Meny Greverud et velsmakende samarbeid, hvor den lokale butikken på torget på Greverud startet salg av det såkalte OI-brødet, et sponsorbrød som selges til inntekt for det lokale idrettslaget.

Og så langt har kundene strømmet til butikkhyllene for å sikre seg det inntektsbringende brødet.

– Ja, mottagelsen har vært god, og vi har så langt solgt et femtitalls brød, forteller kjøpmann Øyvind Øvsthus i Meny Greverud.

Grovbrød

For hvert eneste brød som selges, går èn krone direkte til idrettslaget.Utsalgsprisen på brødet er 32,90. Øvsthus er ikke bare stolt av brøde, som er et velsmakende grovbrød, som burde falle i smak hos de fleste, skal vi tro Øvsthus.

Les også: Nå kan du kjøpe brød - og støtte OI - på Meny

– Dette brødet har 52 prosent grovhet, og det er viktig med fokus på sunnhet også innen kostholdet i idretten. OI-brødet er et velsmakende brød, og for oss i Meny Greverud er det viktig å selge varer som kan støtte oppunder av driften i idrettslaget, sier kjøpmannen.

Det er barneidretten som får nyte av godene og inntektene av brødsalget.

– Vi har ikke bestemt oss for hva pengene skal brukes til konkret, men det blir enten innen generelle aktiviteter, utstyrskjøp eller kanskje en egen festdag for barneidretten, sier daglig lleder i OI, Hege Frøyna.

Powered by Labrador CMS