ARRANGER BRUKTMARKED: Julie Bratthaug (15), Andrea Rødland (15) og Selja Tornås (15) arrangerer sammen med resten av Jenter15 bruktmarked og kafe slik at de får reist på treningsleir.

Arrangerer bruktmarked for å få inn penger til treningsleir

Fotballjentene ville gjøre noe gøy ut av innsamlingen til treningsleiren de skal på. Det kan du komme godt ut av.

Publisert

Den 11. desember blir det anledning til å gjøre et bruktkupp, få seg kaffe og kake, og å støtte opp om treningsleiren til fotballjentene. Turen går nemlig hele veien til Mallorca i vinterferien, og hele laget har gledet seg i to år til dette.

Målet er å få inn nok penger til turen slik at alle kan være med, uansett økonomi på hjemmefront. Det er viktig for både jentene og for treneren til laget.

Fant på det selv

Det var jentenes eget initiativ å lage et bruktmarked. De har erfart at flere har gjort dette før dem med stor suksess, og nå håper de på det samme selv.

– Det er noe som er enkelt å gjennomføre, og som samtidig er bra for miljøet. Vi tenkte det var et fint alternativ til å stå på senteret å selge lodd, sier Julie Bratthaug.

Det er i alt 30 spillere som nå sparer opp til treningsleir i Mallorca, og alle skal bidra til bruktmarkedet. De kommer også til å spørre rundt på Instagram om noen vil donere klær, forteller de.

Tid og sted:

  • Bruktmarkedet arrangeres på klubbhuset til Kolbotn IL, på Sofiemyr.
  • Dato er den 11. desember kl. 11-15.
  • Åpent for alle å komme
  • Det blir mulighet for å kjøpe brukte varer til inntekt for en god sak, og det blir salg av vafler, kaker og kaffe.
  • Har du lyst til å donere klær til bruktmarkedet kan du kontakte jentene på instagram: kolbotnj15

– Vi håper på mest til barn og unge, og mest klær og sko, ettersom barn så fort vokser ut av klær. Da er det lurt å kjøpe brukt, forteller jentene nærmest i kor, men de poengterer at det er viktig at det som leveres inn ikke er slitt.

De sier de også tar i mot ting, men det er altså klær som er hovedfokuset.

I tillegg blir det også utsalg av kaffe og kaker og vafler for å samle inn penger til turen.

Alt skal driftes av jentene selv, med støtten fra en mor som har tatt på seg rollen å hjelpe jentene så alt blir gjennomført som ønsket.

Gleder seg

TRENER: Trener Aud Haugbjørg synes det er flott at jentene selv er med å bidra til å samle inn penger til treningsleiren.

Alle tre jentene forteller at de gleder seg veldig til Mallorca-turen, og de er enige om at det blir fint å spille fotball et annet sted.

– Vi får muligheten til å bli bedre kjent, og får en liten uke til å fokusere på fotball, sier Selja Torås.

Fra sidelinja poengteres det at det blir fint å være sosiale utenom fotballen også.

Trener Aud Haugbjørg applauderer initiativet, og synes det er bra at jentene selv er med på å samle inn penger til turen.

– Det blir dyrt å dra, så for å sikre at alle kan være med, må vi ha dugnader. Dette er noe annet enn å selge doruller og kakebokser. Jentene har kommet opp med denne ideen helt selv, sier hun.

Powered by Labrador CMS