KJØLER PÅ: Butikksjef Mona Michelsen hos Coop Extra på Hellerasten foran kjøleavdelingen som snart blir større.

Stenger for oppussing

I november stenger Coop Extra på Hellerasten i to uker for å pusse opp og utvide.

Publisert Sist oppdatert

Butikksjef Mona Michelsen forteller at nærbutikken på Hellerasten har gode nyheter til kundene på Tårnåsen og Hellerasten.

– Ja, det er jo ikke bare hyggelig at vi må stenge et par uker, men resultatet er vi helt sikre på at kundene blir fornøyd med, smiler Michelsen.

Planene hun snakker om er en utvidelse av butikkarealet på drøye 50 kvadrat. Først og fremst betyr det større plass til frukt og grønt, men også en kliss ny kjøleavdeling.

– Lageret blir mindre og butikken blir større. For kundene betyr det at vi holder stengt i to uker, fra 17. november til 2. desember klokken 10. Det gleder vi oss enormt til, sier butikksjefen før hun løper av gårde for å hjelpe en postkunde.

FULL FART: Det er hektiske dager og mange oppgaver å betjene både for butikksjefen og de andre på Coop Extra Hellerasten.

Selvbetjente kasser

For de lommekjente betyr det at melkekjølen flyttes lenger inn i lagerlokalene, kjøleanlegget flyttes ned i kjelleren, kjøledisken blir større og området for kjølefrukt blir betydelig større. Enkelte tørrvaregrupper skal også få større plass.

Det største forskjellen er kanskje at butikken går fra to betjente kasser, til én. Men fortvil ikke. Det kommer også hele fire selvbetjente kasser.

– Det er ikke for å ha færre ansatte, men for å utnytte ressursene bedre. Da kan vi gjøre mange andre ting parallelt, i stedet for å være låst til kassen, forklarer Michelsen.

Hun gleder seg til å ønske kundene velkommen til «ny butikk».

– Vi skulle selvsagt aller helst holdt åpent gjennom hele byggeperioden, men når man skal gjøre så store endringer som her, så er ikke det mulig. Jeg gleder meg heller til å ønske nye og gamle kunder velkommen tilbake 2. desember, sier hun fornøyd.

Powered by Labrador CMS