OPPSUSSING: Eneboligen i Bjørnstjerne Bjørnsonsvei har en prisantydning på 7,4 millioner kroner.

Dette dødsboet på Sofiemyr har vekket stor interesse

Det er tydeligvis mange som vurderer et skikkelig oppussingsprosjekt i koronaens tid.

Publisert

– Det har gått ganske greit til nå. Dyrere leiligheter har hatt det tøft nå i koronatiden. Mindre boliger, rekkehus og eneboliger er det interesse for, sier Christian Foss i Foss & Co. 

Han sier at boligene i det såkalte mellomsegmentet var det som stoppet først.

– Her har det vært rolig et par uker, men nå merker vi det tar seg opp igjen, sier Foss. 

Mange interesserte

MEGLER: Eiendomsmegler Christian Foss gleder seg over stor interesse for oppussingsobjektet på Sofiemyr.

Spesielt på ett objekt har eiendomsmegleren fått merke populariteten. Christian Foss har i dag første visning på en større enebolig i Bjørnstjerne Bjørnsons vei på Sofiemyr. 

– Her har vi mer folk enn på veldig lenge. Har du 4-5 på visning i dag, er det bra. Dette objektet har gått langt ut over det, sier Foss. 

Før første visning onsdag ettermiddag har det vært tre privatvisninger. På grunn av koronapandemien må visninger gjennomføres etter avtale. Dette vil si at du må melde deg på til megleren før visning, slik at du har et avtalt tidspunkt under visningen du kan se boligen. 

– Visningen onsdag har allerede veldig mange påmeldte . Det vil si at du trolig må vente dersom du dukker opp uten avtale. Vi forsøker å være så smidig som mulig, men vi må samtidig følge smittevernsreglene. Kommer du på visning uten avtale, kan det være at du må vente, sier Christian Foss. 

Oppussingsobjekt

Eneboligen i Bjørnstjerne Bjørnsonsvei er et dødsbo på litt over 200 kvadratmeter. Av bildene drar du rett tilbake til 70-tallet, så boligen klassifiseres som et oppussingsobjekt. 

I koronaens tid er det fra før kjent at mange bruker tiden hjemme til å pusse opp. Oppegård Avis har tidligere skrevet om Jernia i Kolbotn sentrum, som har hatt et stort oppsving i omsetningen den siste tiden. 

Christian Foss regner med at de som kjøper eneboligen på Sofiemyr liker å pusse opp. 

– Det kan godt være at noen ser på dette som et skikkelig koronaprosjekt. Det er tydelig at oppsussing er i vinden om dagen. Jeg tror det er mange hager som ikke har sett så fine ut så tidlig som i år. 

Tar forholdsregler

Hos Foss & Co tar de klare forholdsregler for å drive eiendomsmegling i koronaens tid. 

– Vi disponerer tiden vår annerledes enn vi gjorde før. Vi prøver for eksempel ikke å være så mange her samtidig. Mye av jobben vår skjer på telefon, men det er alltid en av oss som er på kontoret, sier Christian Foss. 

Powered by Labrador CMS