VINNERGJENGEN: Vanligvis ser du denne gjengen i røde Extra-skjorter, men i helgen glitret de ansatte på Coop Extra Hellerasten i helt andre antrekk.

Wow for en nærbutikk!

Coop Extra Hellerasten har noen av landets mest fantastiske ansatte. Det ble klart under en stjernespekket fest i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Rundt 2.500 Coop-ansatte var i helgen samlet i The Cube på Gardermoen, for å feire seg selv og gode resultater. Og for en feiring det ble for gjengen fra Coop Extra Hellerasten.

Butikksjef Mona Michelsen og resten av Hellerasten-gjengen stakk nemlig av med den gjeve prisen for «høyeste score for fantastiske ansatte».

Sagt med andre ord: Kundene digger de ansatte på Coop Extra Hellerasten.

STOLT SJEF: Butikksjef Mona Michelsen med beviset på at de har helt fantastiske ansatte.

– Det er helt nydelig, begynner butikksjefen, da vi tropper opp i butikken mandag morgen.

– Spesielt viktig

Hun setter spesielt pris på en slik utmerkelse, siden kundeservice er et viktig satsningsområde for hele Coop-kjeden.

– Hvordan man møter kundene er et viktig område for hele Coop Øst og det er spesielt viktig for meg, så dette er en pris vi setter høyt, sier hun.

«Helt fantastiske»

Kundene har svart i form av kundeundersøkelser og Coop Øst har så kategorisert butikkene etter omsetning. I sin klasse var altså nærbutikken på Hellerasten aller best. Faktisk mener over 90 prosent av de spurte at Mona & co er «helt fantastiske».

– Hvordan vi møter kundene er spesielt viktig for en nærbutikk som oss. Da blir nok den personlige kontakten enda viktigere for kundene enn for større butikker, sier Michelsen.

Karpe og Bobbysocks

Hellerasten-gjengen stilte manns- og kvinnssterke på den store hedre-festen, med totalt ti ansatte. Og det var litt av en underholdningspakke Coop Øst hadde trommet sammen for sine ansatte.

Hør bare på dette: Karpe, Onkl P, Astrid S, Bobbysocks og Chris Holsten stod for musikken i løpet av kvelden, mens Morten Ramm og Else Kåss Furuset loset forsamlingen gjennom kvelden som konferansierer.

Michelsen sier de hadde en kjempekveld.

– Det var helt fantastisk både å være der og å vinne, og det er gøy at Coop Øst setter pris på oss med en sånn feiring. De hadde nok kanskje slått litt ekstra på stortromma i år, siden det var noen år siden siste store markering, men det var ordentlig gøy å være med på dette, sier hun.

MORSOM KVELD: Morten Ramm og Else Kåss Furuset sørget for god stemning mellom de musikalske innslagene.
Powered by Labrador CMS